Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: trebušni krči po krajši vadbi, hoji 12.7.2013 19:03:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Več magnezija in tekočine
|
|
|
|
RE: trebušni krči po krajši vadbi, hoji 13.7.2013 15:15:17
|
|
|
|
astrid1
|
Koliko pa si noseča?
|
|
|
|
RE: trebušni krči po krajši vadbi, hoji 14.7.2013 13:47:22
|
|
|
|
mala zirafa
|
5 mes. in pol.Pojem veliko banan, trudim se pit čimveč vode.Baje se ni za hecat s temi krči.Predvčerajšnjem so me ponoči matrali kar eno uro, pa so potem minili.sem že skoraj mislila da bo treba v bolnico, pa na srečo ni blo hujšega.
|
|
|
|
RE: trebušni krči po krajši vadbi, hoji 15.7.2013 8:44:15
|
|
|
|
Luckasmucka
|
Živjo, To so po moje Braxton-Hicksovi ali lažni popadki. Načeloma niso nič nevarni, čisto normalen način, s katerim se maternica pripravlja na porod. Zadeva se umiri, če počivaš in piješ veliko magnezija (šumeče tablete). Lahko pa pričakuješ, da se bo do poroda samo še stopnjevalo. Bolj pogosti so po telesni aktivnosti, SO ipd. Dokler so ti lažni popadki neboleči in se ne odpiraš, ni nobene nevarnosti. So pa kar neprijetni, jaz sem jih imela v obeh N zelo zelo veliko, vedno pa so se začeli že pred 20. tednom. Sem se tolažila s tem, da bo maternica tako pripravljena, da bo šlo kar samo od sebe ven . No, sej v drugo je blo skor tko . Lp,
|
|
|
|
RE: trebušni krči po krajši vadbi, hoji 21.7.2013 19:11:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Ocitno ti telo hoce nekaj povedat...kaj, si ze sama ugotovila.
|
|
|
|
RE: trebušni krči po krajši vadbi, hoji 22.7.2013 13:36:53
|
|
|
|
mala zirafa
|
Danes ponoči med spanjem je blo res hudo.Pol ure sem imela hude bolečine, krče na desni strani trebuha, trebuh mi je otrdeval, nisem se mogla sploh obrnit na levo stran ali vstat iz postle.Vse skup je trajalo okoli pol ure.Krči so bili na intervale in trebuha se nisem smela niti dotaknit. Zdej ob dveh kličem dežurnega, da me pogleda.Non stop čutim trebuh v pripravljenisti, kot da me hoče začet spet bolet on minimalnem naporu. Ležim, počivam kokr se da.Upam da ni hudega.Pijem pa veliko.
|
|
|
|
RE: trebušni krči po krajši vadbi, hoji 22.7.2013 14:02:43
|
|
|
|
Luckasmucka
|
Držim pesti zate. PS Je blo mogoče po seksu? Ker je potem normalno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?