Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Osveščenost o pomenu dojenja - anketa 7.7.2013 8:07:36
|
|
|
|
zaspancek1
|
Imam nekaj pripomb glede te ankete - najprej regije - verjetno bi bilo najbolj smiselno vzeti statistične regije, ker npr. Ljubljano ni tako enostavno uvrstiti med te vaše opcije. Potem pa še tole - če odgovorim na vprašanje št. 1, da otroka ne bom dojila, kaj lahko potem odgovorim na vprašanje št.2? Če ne odgovorim, pa ankete ne sprejme. Očitno nedojilje sploh niso predvidene v tej anketi? Ok, razumem, da je takšnih res malo, ampak vseeno - mislite, da te itak nimajo pojma o dojenju in jih zato v anketo sploh ne vključujete? Če je temu tako, potem je ta anketa postavljena na podlagi nekih predsodkov, kvaliteta ankete oz. njene analize pa močno vprašljiva. Aja, pa slovenščina - vsaj v anketi (tu na forumu je vseeno bolj svobodno) naj bi bila na zadovoljivem nivoju (mislim na vikanje)!
|
|
|
|
RE: Osveščenost o pomenu dojenja - anketa 8.7.2013 9:04:13
|
|
|
|
Luckasmucka
|
Pozdravljena, podpiram takšno raziskovanje, ker je dojenje po mojem nekaj najpomembnejšega, bi pa vseeno izpostavila, da pri vprašanju št. 13 manjka odgovor v smislu dovolj sem informirana. Če sem hotela anketo potrditi, sem morala nekaj odgovoriti, čeprav v resnici temu ni tako. Lp,
|
|
|
|
RE: Osveščenost o pomenu dojenja - anketa 8.7.2013 11:18:15
|
|
|
|
študentka_nege
|
Pozdravljene. Najprej naj se zahvalim vsem za vašo pomoč. Glede vprašanja št.2 imate prav, zaradi moje površnosti je prišlo do napake, ki sem jo popravila. Seveda me zanima tudi vaše mnenje, prav tako glede vprašanja št.13. Glede vikanja pa ne vem, pri katerem vprašanju ga nisem uporabila? Ker sem čisto brez izkušenj pri pripravljanju anket in uporabi forumov, se opravičujem, če sem koga užalila. Lp
|
|
|
|
RE: Osveščenost o pomenu dojenja - anketa 10.7.2013 8:22:23
|
|
|
|
zaspancek1
|
Pri vikanju sem imela v mislih to, da je to polovično vikanje, ki, vsaj zaenkrat, še ni pravilno: "Kdaj ste se odločila, da boste dojila otroka?"
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?