|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   morje- NA BLEF?
27.6.2013 18:33:54   
mamamajča
Hajli hajlo.
Zanima me, koliko vas hodi ali ste vsaj kdaj prakticirali morje na blef. Pa koliko ste bili uspesni, seveda :)
Kam ste potrkali, se vedno kaj najde, itd itd....
Stvar je taka, da je dragi v tujini, nima pojma, kdaj pride, menda enkrat med 5. in 12. julijem, torej rezervacija odpade....

Any idea?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: morje- NA BLEF?
27.6.2013 19:15:31   
ronja
Prakticirala ves čas, do 2. otroka:D. S 3 malimi zaenkrat ne blefiram preveč:D. Res pa je, da imamo različne pojme o tem, kaj je na blef - zame je to to, da nimaš pojma, kam greš in kje boš spal, nekaterim je pa na blef to, da pač nimaš rezervirane sobe. Po moje če greste v kamp, se gotovo v kakšnem najde mesto, tako da to je varianta - če je en poln, se pač zapelješ do naslednjega...

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: morje- NA BLEF?
27.6.2013 19:37:59   
Tippi
Če se le da, na blef. Sicer ne vedno in povsod, ampak velikokrat pa ja. tud z otrokom sem šla na blef, za dva tri ali več otrok, je pa najbrž že mal bolj zahtevna ta varianta, ampak če si dovolj avanturista, pustolovca, se po moje tud da.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: morje- NA BLEF?
27.6.2013 19:42:53   
patrino
Mi pa ravno sedaj , ko nas je 5 počitnikujemo večinoma tako. Vzrok: v preteklosti sva velikokrat naprej rezervirala kakšno zadevo, jo tudi večkrat plačala, potem pa se je vse skupaj rado zakompliciralo zaradi bolezni otrok, ali je bilo takrat ravno najbolj nikakvo vreme ali pa smo nekako uspeli prebroditi vse te prepreke in prišli na cilj, ter tam razočarano spoznali, da je od daleč in preko kataloga vse izgledalo bolj obetavno kot se je izkazalo v resnici. Je pa res, da od takrat naprej kampiramo. Vzroki: otroci ob tem neznansko uživajo, na dopust se lahko spravimo kadar nas piči ( od danes na jutri), zadevščino v kampu lahko podremo v eni uri in jo podurhamo drugam, kjer nam je bolj všeč .Kampov nikoli ne rezerviramo naprej in še nikoli nismo ostali na drugi strani ograje zaradi gneče, če smo hoteli v kamp.
Je pa res, da smo mi zelo robinzonski tipi in imamo sila aktivne počitnice. Tako da se selimo vsake par dni kot mali nomadski narodi. Na ta način smo prepotovali kar nekaj Evrope in upam, da jo bomo v prihodnosti še več.

Če s tem "blefom" misliš ti na apartmaje, sobe... pa ti lahko povem iz druge roke, da bolj kot greš proti jugu Hrvaške ( predvidevam, da misliš nanjo), več izbire imaš. Družinski prijatelji dostikrat počitnikujejo tako in še nikoli niso ostali na cesti. Edina stvar na katero so me opozorili je, da je težje dobiti apartma, sobo za krajše obdobje ( npr. dan, dva)kot pa za daljše, ker vsi radi oddajajo aranžmaje za vsaj en teden.

_____________________________

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: morje- NA BLEF?
27.6.2013 19:54:10   
mamamajča

IZVIRNO SPOROČILO: patrino

Edina stvar na katero so me opozorili je, da je težje dobiti apartma, sobo za krajše obdobje ( npr. dan, dva)kot pa za daljše, ker vsi radi oddajajo aranžmaje za vsaj en teden.



Tocno to me skrbi. Ker nikakor ne moremo iti za cel teden, saj je samo en teden doma oziroma iz sestega na sedmi dan ponoci ze vozi nazaj.... tako da max. za 4 nocitve, najrajsi 3.

Tu je potem problem. Sicer kar se zahtevnosti tice: mi nismo zahtevni in se zavedam, da tako kot mi iscemo morje, niti ne smemo biti :)

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: morje- NA BLEF?
27.6.2013 20:12:51   
patrino
Ti kolegi so šli lani na Hvar in so čisto na blef prišli do apartmaja v drugem poskusu. V bistvu so ju k temu drugemu napotili prvi lastniki, ki so rekli da bi raje oddali nekomu za 7 dni ( kolegi so rabili le za 3, ker so šli potem naprej), da pa ima njihov prijatelj zagotovo kaj prosto. Tako, da v bistvu ni bilo nobenih velikih težav , saj jih je tisti človek rade volje vzel.So pa rekli, da je teh sob in apartmajev tako veliko, da jih ni nič skrbelo, da bi ostali na cesti.

_____________________________

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: morje- NA BLEF?
28.6.2013 7:38:28   
Tippi
Še najbolj simpl je šotor. Tist vedno dobiš plac, če ne v enem, pa v drugem in če ne v drugem, pa v tretjem kempu.

Men apartmaji, sobe, nikol ni potegnil. šotor je tko zlo natur user posted image

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: morje- NA BLEF?
28.6.2013 8:15:33   
ronja
Hehe, sploh nisem vedela, da se kamp da rezerviratuser posted image . Očitno bleferka po duši, ker tega sploh ne štejem pod blef, hehe:D. Zame je to to, da ne veš, v kateri državi boš pristal in greš drugam, ker ti ni všeč vreme, recimo:D. Tak blef se ti kar zakomplicira z otroki, sploh če nisi z avtom.

Za sobe je pa tako, da če si zapičiš bit v točno določenem kraju, potem zna bit drago, če prideš tja zvečer, pa hočeš sobo za 1 ali dva dni, ker ti navijejo ceno. To je problem pri večjem številu ljudi, ker se te cene kar nanesejo. Pa to, da s tremi predšolskimi navadno ne spiš pod mostom;). Z enim dojenčkom recimo lahko karkoli, ker on itak lahko spi v vozičku in mu je vseeno, kako spiš ti:). Mogoče tudi če se odločite za sobo, vzamete en šotor sabo "za vsak primer", da si mirna, da če bo pa ubitač drago ali ti res ne bo všeč, se pa zapeljete drugam, pa je.

Po drugi strani pa: če imate samo tisti 1 teden in 4 nočitve, potem tudi cena verjetno ni tak problem, ker vseeno ne bo toliko, ker je pač malo noči. Tako da just go for it. V bistvu še nikoli v življenju nisem rezervirala vnaprej sobe ali česarkoli za dopust. Bi pa z veseljem kupila vnaprej karte za ladjo, če bi se dalo... Pa se vedno kaj najde, če rabiš.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: morje- NA BLEF?
30.6.2013 9:16:08   
Matkurja
Na Hrvaškem se da dobit v juliju tudi apartma. Res je, da za manj dni neradi dajo, ampak se nekatere da prepričat. Pa bolje je iskat po hišah kot pa preko agencije, ker si le ta vzame maržo. Avgusta imajo sicer še fraj, ampak ne dajo pa za par dni, ker vedo, da bodo dobili nekoga za cel teden. Razen če je to med tednom in bi vi pred soboto spokali.
Mi gremo vedno tako na morje. Moj pol laufa naokrog, jaz (in lani še dete) pa počakamo na plaži. Kako bo drugo leto, ko bomo 4 pa ne vem.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: morje- NA BLEF?
30.6.2013 10:56:57   
zelda35
mi smo šli na blef lansko poletje (2 otroka). Konkretnega cilja nismo imeli...šli smo za nosom in se ustavili tam ko nam je bilo všeč user posted image Iskali smo apartma za 10-12 dni, v polni sezoni je bil kar zahteven iziv, saj so povečini oddajali sobe in apartmaje za 3 do največ 5 dni (so flikali luknje)...tako da bi imeli varianto nekaj noči prespati na eni in nato na drugi strani. Ta varianta se je nama z možem zdela kar naporna, da se pakiraš in seliš na vsakih nekaj dni. Zato sva potem spraševala tudi na agenciji...še danes se spomnim, da se je ženska tam držala za glavo user posted image no, na koncu nam je uspelo dobit apartma za 10 dni skupaj user posted image user posted image

Moj nasvet: le pogumno user posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: morje- NA BLEF?
30.6.2013 11:33:42   
petea
Tudi mi smo eni izmed tistih, ki pogosto potujemo ''na blef''. In praviloma dokaj hitro najdemo, kar iščemo.

Pri iskanju apartmaja na hrvaški obali smo pred leti na ta način sredi glavne sezone praktično takoj našli nam tako všečno nastanitev, da še vedno zahajamo tja. user posted image




< Sporočilo je popravil petea -- 30.6.2013 11:34:42 >

(odgovor članu zelda35)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: morje- NA BLEF?
1.7.2013 17:46:28   
ellie
Sodelavka hodi z družino vedno tako na dopust...pa jim tako super laufa user posted image

Jaz pa npr. nisem za tako user posted image tako da vedno rezerviramo v naprej. Pa ni nujno, da npr. ful prej al pa kaj.

Recimo danes smo se odločili, da gremo v sredo na gardsko jezero...pa smo preko bookinga rezervirali hotel. Sicer je izbira slabša samo par dni prej, ampak ok, nekaj se najde user posted image

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: morje- NA BLEF?
1.7.2013 21:45:09   
liliana
Mi si običajno tudi vnaprej rezerviramo.....še posebno tisti daljši dopust na morju....imamo pač določene zahteve, da mora biti apartma 50 m od plaže, da gleda terasa na morje....in to na "blef" običajno ne dobiš, ker je že vse zasedeno.......

Drugače pa apartma kilometer vstran od plaže običajno ni problem dobiti....tudi za dve ali tri noči ne......

Ko pa kam potujemo pa si tudi običajno vnaprej rezerviramo.....to je pač del plana oz. načrtovanja.....tako kot si prej pogledaš kaj in kdaj in kje boš v določenem kraju obiskal, si tudi vnaprej rezerviraš hotel......

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: morje- NA BLEF?
2.7.2013 8:03:45   
TomTaylor
Mi bomo letos tudi šli to varianto - iskali bomo pa kampe. Okvirno imamo določeno smer Cres-Lošinj. Ker že dolgo nismo kampirali, oz. kot družina še nikoli, me pa zanima ali lahko v kamp prideš kadarkoli? Mislim, bi recimo prišli v petek pozno popoldne ali pod večer...Ali bi to predstavljalo kkšen problem oz. bi na recepciji kampa kaj komplicirali?



_____________________________

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: morje- NA BLEF?
2.7.2013 8:31:27   
nyna84
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

Mi bomo letos tudi šli to varianto - iskali bomo pa kampe. Okvirno imamo določeno smer Cres-Lošinj. Ker že dolgo nismo kampirali, oz. kot družina še nikoli, me pa zanima ali lahko v kamp prideš kadarkoli? Mislim, bi recimo prišli v petek pozno popoldne ali pod večer...Ali bi to predstavljalo kkšen problem oz. bi na recepciji kampa kaj komplicirali?

Načeloma ne komplicirajo.
Sem pa doživela edino v Lanterni, da so imeli na internetu določene termine od sobote do sobote (št. tednov ni bilo omejeno), tako da nisi mogel rezervirati npr. od torka do naslednjega petka. Kako jim to v praksi funkcionira, če se kar naslikaš na rampi kampa, pa ne vem. Tam te tako ali tako obrnejo, ker so polni. user posted image

_____________________________

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: morje- NA BLEF?
2.7.2013 8:31:31   
kalbo
Ha, kaj pa vem, jest lahko zares uživam na dopustu, če se počutim kot riba v vodi, z mojo gospo je pa enako. Že nekaj let smo pavšalisti v kampu sredi Dalmacije in zaenkrat nas ne vleče nikamor drugam. V petek po službi napokava otroke v avto in gassa. V štirih urah smo dol in lahko takoj ko potegnem ključ iz ključavnice avta začnem dopust, ker nas postelje že čakajo, potovalke gredo lahko pa tud naslednji dan iz avta. Poznam pol mesta, če hočem imam družbo za vogalom sosednje prikolice.

Dopusta na blef si ne predstavljam. Sodelavki recimo pa znani kraj sploh ni dopust.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
2.7.2013 10:12:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: morje- NA BLEF?
2.7.2013 22:25:39   
majčica1508
Mamamajča............Prva vrsta do morja,app so super,za otroke je super od vode,okolice....Imaš vse
kar rabiš v bližini cca 500m...
Lastnik odaja tudi za manj dni,kot je sedem in ravno do 15.7 ima luknjo,ker so eni odpovedali zaradi bolezni,eni pa zaradi tega,ker so jim dopust prestavili....
Ti pošljem na zs telefonsko...
lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: morje- NA BLEF?
4.7.2013 9:41:52   
skuštrana
Letos prave gužve sploh ni, tako da je po moje kar dosti praznih app.

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?