Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 31.7.2013 12:53:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ali PRIČAKUJEMO 1.7. Tippi zlatolasek Snika 4.7. april 8 7.7. Sisley 10.7. lolita83 CECA 1 11.7. Neala _tamika_ 15.7. ela23 20.7. anonimna inja27 21.7. Netipa 23.7. miiška kyl24 25.7. Radenska_ 27.7. Snika 30.7 *tedy* x.7. mamica deklicam brioš maj4 sončenk SKUPAJ NAS JE : 22 NOSEČK: 3 ODSTOTEK: 13,64 % NAVIJAČICE Katte, LittleSun, Žabinčica, Witch, Penny, Sisley, Mišamašaa, Luckasmucka, niinii, curly, mamica deklicam, michelle1, CheryBlossom, Žabinčica, zlatolasek, Metuljčica 2013, anonimna Evo sicer iz naslednje teme.. ampak mi je delanje teh seznamov lepo :).. Anonimna ... pa hitro pridte v pričakujem AVGUSTA... to bi ziher roza mesec za vseee!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2013 31.7.2013 23:48:57
|
|
|
|
inja27
|
moja m se kr n testi pa neg..me pa bolijo joske k me drgac pred m nikol ne,a je mozn d sm noseca pa d mi test ne pokaze tega???a nj grem dt kri?d nism kot izvenmaternicno noseca k tkt vem d ni nujn d test pokaez plusk..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?