|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: sončna krema
16.6.2013 14:12:23   
šrimpf
lulu, na soncu smo zjutraj do 11 in popoldne po 4, 5. uri. seveda se pa tudi še namažemo. eucerin je bla pač ena od krem, ki je imela mineralne filtre in se nam je zelo dobro obnesla, zato tudi nismo menjali

sem pa sama dobila hudo alergijo na sonce v povezavi z niveinmi kremami, zato jim pač ne zaupam

< Sporočilo je popravil šrimpf -- 16.6.2013 14:14:07 >

(odgovor članu abc123)
Neposredna povezava do sporočila: 26
16.6.2013 14:58:30   
LuLu
šrimpf.. univerzalne kreme itak ni, da bi pasala na vse kože. Ne za sončenje, ne drugače. Koža je zahebana, poznam to dobro.
Najboljša zaščita pa je, tako kot pri zaščiti za nosečnost, sploh ne sexa oz. sploh ne na sonce user posted image

(odgovor članu šrimpf)
Neposredna povezava do sporočila: 27
17.6.2013 8:47:26   
ribica.
Sprašuje me nekdo zakaj NOBENE kreme.....Zato ker je ne rabimo. Kreme ne naredijo nič dobrega, ker samo telesu preprečujejo da bi dobilo D vitamin, saj krema deluje kot blokada, človek pa D vitamin zelo potrebuje. Cela zdravniška stroka itak svetuje zadeve po svoje, kar pa še ne pomeni da imajo prav. Konec koncev farmacija mora služit.
Ko gremo na morje, uporabljamo zdravo kmečko pamet, in gremo na plažo zjutraj, se vrnemo NAJKASNEJE do 11, po navadi še mal prej, in potem gremo spet na plažo okrog štirih pol petih. Nikoli nimamo opeklin! Pa sem jaz bolj v rdečelasni skupini, kar pomeni da rabim samo 10 min da me naseka.
Prebrala sem dosti na to temo, tudi na podlagi tega da imamo doma nekoga z rakom in živ bog me več ne prepriča da bi si kremo namazala.
Ne vsiljujem, samo povem svoje mnenje.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Zakaj je dobro imeti sestro?
V različnih študijah so raziskovalci prišli do zanimivega zaključka: če imate sestro ali več sester imate res srečo v ži...
Okrasitev za noč čarovnic: 9 idej
Približuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.