Katy78
|
Z mami se super razumem in je zlata, oče je pa tak poseben karakter, zna biti težek ampak se vseeno zelo dobro razumeva, sploh zdaj, ko ne živim več doma, ker prej mu jaz enostavno nisem mogla biti tiho, če je začel s svojimi monologi... Prav tako se moj mož z obema super razume, otroka ju pa tudi obožujeta. Pa tudi tašča in tast sta super, zlata človeka, čeprav je tašča, po rojstvu prvega vnučka, začela komplicirat za čisto brezvezne stvari (ga zebe, revček nima zobk in ne more grist itd.) in mi je bilo to od začetka tečno potem sem si pa rekla "čez eno uho noter in čez drugo ven", včasih ji tudi rečem oz. se k tamalemu obrnem in rečem "ah, dej no, babi, saj ni tako hudo/saj ni tako mrzlo" - kao da ji to tamali reče in potem se začne smejat. Otroka pa tudi njiju obožuejta. Tako da, suma sumarum, imamo se fajn, priznam pa, da je fino, da smo vsak za sebe, ker sem prepričana, da bi, če bi živeli v isti hiši ali z mojimi ali z njegovimi starši, slej kot prej prišlo do kakšnih nesoglasij zaradi brezveznih malenkosti.
< Sporočilo je popravil Katy78 -- 10.6.2013 12:09:17 >
|