Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: OŠ - kombinirani oddelki 6.6.2013 14:18:23
|
|
|
|
nyna84
|
Naša je bila v kombiniranem oddelku (1. in 2. razred) dve leti, pa se mi ni zdelo nič drugače kot letos, ko so bili v 3. razredu sami. Nobene opazne razlike v znanju, z vidika druženja še bolje.
|
|
RE: OŠ - kombinirani oddelki 6.6.2013 14:53:11
|
|
|
|
malaMravljica
|
Jaz sem bila prve stiri leta v kombinirani ucilnici, vedno prvi in drugi in tretji in cetrti skupaj in tako je se danes, vsi necaki in necakinje so oz hodijo in bodo hodili tako. Nic tragicnega, eni so v desnem delu, drugi v levem delu razreda, enim razlaga/sprasuje, drugi takrat sami delajo in potem obratno. Recimo eni morajo sami nekaj prebrat, druge takrat sprasuje. V nizjem razredu pobiras se malo snovi za naslednje leto in mal vec odneses, kaj skabega nam ni bilo. Jaz se ne bi sekirala in ce se ne motim bo moj tudi verjetn na zacetku tako.
|
|
|
|
RE: OŠ - kombinirani oddelki 6.6.2013 14:57:55
|
|
|
|
petea
|
Nyna, mMravljica, koliko približno pa je (bilo) otrok v razredih?
|
|
|
|
RE: OŠ - kombinirani oddelki 6.6.2013 15:12:23
|
|
|
|
malaMravljica
|
V enem razredu 7, v drugem 15. Kako je sedaj ne vem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?