Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Anketa za pomoč pri doktorski nalogi - tema n... 30.5.2013 17:57:44
|
|
|
|
meetooyouu
|
Zdravo, prosila bi vas za nekaj minut vašega časa, cca. 7 min za rešitev slednje ankete, ki predstavlja osrednji del doktorske naloge. Vem da nihče ne mara anket in da vam izpolnjevanje le teh ne prinaša nobenega zadovoljstva, sreče, denarja, dodane vrednosti in vam prav nasprotno še celo krade dragocen čas, ki verjamem da ga zaradi vseh obveznosti nimate. Ampak vseeno vas RES LEPO PROSIM, da jo izpolnite. Anketa je nekoliko daljša, zato prosim jo reši do konca (ne obupaj na polovici:)), potrebujem namreč ogromno število rešenih anket. Povezava do ankete: http://centerstat.eu/anketiranje/index.php/51379/lang-sl Iskreno se vam zahvaljujem za pomoč,z reševanjem ankete prispevate k razvoju znanosti na področju nepremičnin. DT.
|
|
|
|
RE: Anketa za pomoč pri doktorski nalogi - te... 30.5.2013 21:54:50
|
|
|
|
Masha_M
|
1) Link ne deluje. Marsikdo se tako ne bo potrudil, da bo anketo rešil. 2) Jaz sem jo rešila. Bi me pa vseeno zanimalo kaj si obetaš s temi podatki izvedeti. A koliko cenimo ljudje posamezne aspekte/elemente pri nepremičninah? Izračunati pričakovano ceno kvadratnega metra?
|
|
|
|
RE: Anketa za pomoč pri doktorski nalogi - te... 31.5.2013 7:21:35
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: meetooyouu Zdravo, prosila bi vas za nekaj minut vašega časa, cca. 7 min za rešitev slednje ankete, ki predstavlja osrednji del doktorske naloge. Vem da nihče ne mara anket in da vam izpolnjevanje le teh ne prinaša nobenega zadovoljstva, sreče, denarja, dodane vrednosti in vam prav nasprotno še celo krade dragocen čas, ki verjamem da ga zaradi vseh obveznosti nimate. Ampak vseeno vas RES LEPO PROSIM, da jo izpolnite. Anketa je nekoliko daljša, zato prosim jo reši do konca (ne obupaj na polovici:)), potrebujem namreč ogromno število rešenih anket. Povezava do ankete: http://centerstat.eu/anketiranje/index.php/51379/lang-sl Iskreno se vam zahvaljujem za pomoč,z reševanjem ankete prispevate k razvoju znanosti na področju nepremičnin. DT. Ponujeni odgovori niti najmanj ne ustrezajo tistemu, kar bi kot odgovor sama ponudila. Je nekako kot vprasanje: katera je vaša najljubsa barva? Odgovor: a) bela , b) modra . Zacela, prisla do polovice in ugotovila, da ne morem podati verodostojne podatke. Prekinila z anketo in zaključila.
|
|
RE: Anketa za pomoč pri doktorski nalogi - te... 31.5.2013 10:09:25
|
|
|
|
Felicita
|
ja, tudi jaz sem obuapala, in sicer pri delu, ki je želel od mene, koliko bi bila pripravljena odšteti +/- za posamezne dele opreme oz. stanja stanovanja.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
| Stran: [1] |
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.