Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kupim letno vinjeto 2013 27.5.2013 8:13:19
|
|
|
|
RAKICA1
|
Hahahhahaha si pa dobra upam ,da dobiš kakšno seveda
|
|
|
|
RE: Kupim letno vinjeto 2013 27.5.2013 8:29:19
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Če ima kdo viška letno vinjeto 2013, pa da je ne potrebuje... mi kar na ZS pišite. Hvala Temu se pa reče optimizem! jaz je žal nimam, če bi jo pa mela viška, bi ti jo pa z veseljem podarila!
|
|
|
|
RE: Kupim letno vinjeto 2013 27.5.2013 12:55:52
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA1 Hahahhahaha si pa dobra upam ,da dobiš kakšno seveda Ne me jezit Hvala. Saj se prodajajo na netu, ampak so mi predrage, glede na to, da je že kmalu junij Tak zelo nujno pa je ne rabim, da bi zanjo odštela 90 eur.
|
|
|
|
RE: Kupim letno vinjeto 2013 27.5.2013 12:57:52
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi Temu se pa reče optimizem! jaz je žal nimam, če bi jo pa mela viška, bi ti jo pa z veseljem podarila! Reči kak češ, jaz temu rečem... "Moj avto brez vinjete letos" Aja, kak pa sta sklepali, da se nobena živa duša ni javila na ZS? Imata vpogled v moj ZS? Ha? Ha?!! A ga ta RR spet sračka? Ne morem verjeti!
|
|
|
|
RE: Kupim letno vinjeto 2013 27.5.2013 13:02:24
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Tippi Temu se pa reče optimizem! jaz je žal nimam, če bi jo pa mela viška, bi ti jo pa z veseljem podarila! Reči kak češ, jaz temu rečem... "Moj avto brez vinjete letos" Aja, kak pa sta sklepali, da se nobena živa duša ni javila na ZS? Imata vpogled v moj ZS? Ha? Ha?!! A ga ta RR spet sračka? Ne morem verjeti! hahahah to je ženski šesti čut, al kako bi rekla Po kolk jih pa prodajajo na netu?
|
|
|
|
RE: Kupim letno vinjeto 2013 27.5.2013 13:37:54
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi hahahah to je ženski šesti čut, al kako bi rekla Po kolk jih pa prodajajo na netu? Šesti čut? Na netu se prodajajo od 70 eur naprej. Ne dam!
|
|
|
|
RE: Kupim letno vinjeto 2013 27.5.2013 13:46:32
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Tippi hahahah to je ženski šesti čut, al kako bi rekla Po kolk jih pa prodajajo na netu? Šesti čut? Na netu se prodajajo od 70 eur naprej. Ne dam! voh, okus, vid, sluh, otip, a je še kakšen? looooooooooooooooooooooool
|
|
|
|
RE: Kupim letno vinjeto 2013 27.5.2013 13:56:00
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi voh, okus, vid, sluh, otip, a je še kakšen? looooooooooooooooooooooool Izkoristi te čute, pa mi eno odlepi iz kakega avta Zavohaj slabo prilepljeno vinjeto, poglej kje je avto z odprtimi vrati, poslušaj, če ni kakih siren okoli ali soseda in lastnika, previdno z rokami odstrani in je ne poškoduj... in še en čut je... sedmi! Laufaaaaj, kolko te noooggeee neeeseeejoooo!! In okusila boš neizmerno zadovoljstvo, ko mi jo boš dala
|
|
|
|
RE: Kupim letno vinjeto 2013 29.5.2013 11:16:04
|
|
|
|
RAKICA1
|
Lulu saj imaš na petrolu polletno pa to nabav
|
|
|
|
RE: Kupim letno vinjeto 2013 29.5.2013 12:52:03
|
|
|
|
sazi
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA1 Lulu saj imaš na petrolu polletno pa to nabav Lahko se motim, ampak mislim, da imamo samo letne, mesečne in tedenske - razen, če se Lulu vozi z motorjem, potem ima pa na izbiro tudi polletno.
|
|
|
|
RE: Kupim letno vinjeto 2013 29.5.2013 19:42:56
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: sazi IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA1 Lulu saj imaš na petrolu polletno pa to nabav Lahko se motim, ampak mislim, da imamo samo letne, mesečne in tedenske - razen, če se Lulu vozi z motorjem, potem ima pa na izbiro tudi polletno. LuLu ne vozi motor in zato ne more dobiti polletne vinjete.
|
|
|
|
RE: Kupim letno vinjeto 2013 30.5.2013 7:14:49
|
|
|
|
RAKICA1
|
Lulu se ti opravičujem res ni polletne vinjete sem sedaj šla pogledat ker sem jaz tudi planirala vzeti polletno tako ,da sedaj vidim da sem se zafrknila sreča pa ,da sosed prodaja po polovični ceni tako, da bom kar njega prosila ,da proda potem letno
|
|
|
|
RE: Kupim letno vinjeto 2013 30.5.2013 9:02:30
|
|
|
|
LuLu
|
RAKICA1, če še imaš lkakega takega soseda... ki prodaja po polovični ceni... veš, kje me najdeš To jaz želim, tako ceno
|
|
|
|
RE: Kupim letno vinjeto 2013 30.5.2013 10:24:57
|
|
|
|
RAKICA1
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu RAKICA1, če še imaš lkakega takega soseda... ki prodaja po polovični ceni... veš, kje me najdeš To jaz želim, tako ceno Jaz jaz sem slišala ,da jih prodaja ko ga bom zunaj videla ga prašam če ima in seveda kakšna je cena pa ti sporočim seveda kuj verjamem pa da bo zrihtal ta vse zrihta sam povej kaj potrebuješ
|
|
|
|
RE: Kupim letno vinjeto 2013 30.5.2013 10:33:33
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA1 Jaz jaz sem slišala ,da jih prodaja ko ga bom zunaj videla ga prašam če ima in seveda kakšna je cena pa ti sporočim seveda kuj verjamem pa da bo zrihtal ta vse zrihta sam povej kaj potrebuješ Super. Hvala. Ampak te nekaj prosim.. v izogib kakišnim morebitnim problemom, npr. plačilo kazni za ponarejene listine,... te prosim, da preveriš ali so te vinjete originalne ali pa kopirane Resno mislim
|
|
|
|
RE: Kupim letno vinjeto 2013 30.5.2013 12:32:01
|
|
|
|
RAKICA1
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA1 Jaz jaz sem slišala ,da jih prodaja ko ga bom zunaj videla ga prašam če ima in seveda kakšna je cena pa ti sporočim seveda kuj verjamem pa da bo zrihtal ta vse zrihta sam povej kaj potrebuješ Super. Hvala. Ampak te nekaj prosim.. v izogib kakišnim morebitnim problemom, npr. plačilo kazni za ponarejene listine,... te prosim, da preveriš ali so te vinjete originalne ali pa kopirane Resno mislim nič bat zaupam sosedu tako ,da sem 1000% da nebo noben ponaredek
|
|
|
|
RE: Kupim letno vinjeto 2013 30.5.2013 16:32:53
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA1 nič bat zaupam sosedu tako ,da sem 1000% da nebo noben ponaredek Ampak, če ima nekdo več kot 2 vinjeti, ki jih ne potrebuje.. a ni to malo sumljivo? Ali pač ne...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?