|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako dolgo skupaj v sobi?
24.5.2013 9:27:23   
*bubi*
Zanimajo me izkušnje tistih, ki imate dva otroka različnega spola.
Fant je skoraj 3 leta starejši od punčke (v jeseni bosta stara 5 in 8 let). Trenutno sta še skupaj v otroški sobi. Sobico bi rada malo preuredila (nabavila pograd oz. še eno klasično veliko posteljo).

Zanima me, do katere starosti si imajo otroci željo deliti sobo oz. kdaj bo čas, da dam vsakega v svojo sobo.

V stanju kot je sedaj, bo soba "zdržala" morda še leto, dve. Možnosti za ločene sobe sicer so, ampak trenutno nam bolj odgovarja tako.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako dolgo skupaj v sobi?
24.5.2013 13:49:19   
ronja
Verjetno odvisno od otroka, ampak kar sem govorila z že odraslimi fanti, so rekli, da so si pri 12ih že res zelo zelo želeli svojo sobo...

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.5.2013 20:10:49   
čaki
mi imamo fanta 14 let ter punco 8 let, ampak nič ne kaže, da katermu nebi blo kej všeč... tko, da sta še skupaj. je pa res, da tamala dela šolske stvari v kuhinji in v sobi samo spi.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.5.2013 20:11:28   
Shorty_
Hej bila sem skoraj do 18 leta v skupni sobi s skoraj 4 leta mlajšim bratom. Pri 18ih sem bila že večino časa pri partnerju, leto prej pa skoraj polovico časa.

Ker sva s partnerjem imela možnost biti pri njem, me to da nimam svoje sobe ni oviralo, srugače bi me vrjetno boljuser posted image Sem pa z bratom v odličnih odnosih še danes.

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.6.2013 11:12:54   
SU
Tudi jaz sem bila z bratom v skupni sobi do takrat, ko sem se s partnerjem odselila... nekje okrog 24ega leta... Brat je 6 let mlajši... Sicer nimava ne vem kakega toplega odnosa, a nismo imeli druge možnosti (najemniško stanovanje v bloku)... Menim, da kakor se bosta vidva odločila, tako bo. Mogoče pa, če bosta dlje skupaj, da jima bo potem težje iti narazen... Malce preizkusi reakcije otrok, ko omeniš, da bi imela svojo sobico... mogoče sploh ne bosta navdušena.... ali pa nasprotno...
Pri nas, ko smo se selili v hišo (2 leti in 4,5 let let), sta bila oba čist navdušena nad tem, da bosta imela vsak svojo sobico... pa vsak svojo posteljo, pa vsak svojo omaro pa vsak svojo... ... ... user posted image

< Sporočilo je popravil SU -- 19.6.2013 11:15:05 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?