|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj ste vi delale test?
13.9.2005 8:23:27   
lory05
Jaz bi morala včeraj dobit , ker jo ponavadi dobim vedno točno, rajši pride kakšen dan prej kot kasneje. Včeraj je ni bilo. Seveda sem danes zjutraj takoj naredila test, a je bil negativen. pa še vedno ni, joški me ful bolijo, nekaj me pika v spodnjem delu trebuha, pa nič.

A sem mogoče naredila test prezgodaj? Tam piše, da je test zanesljiv že po prvem dnevu zaostanka.
Kdaj ste vi delale test?
A ima katera podobne izkušnje? Kaj zdaj?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kdaj ste vi delale test?
13.9.2005 8:25:18   
Spicy Black
Jaz sem ga delala po enih treh dneh zaostanka, pa mi je pokazalo ..Počakaj še kakšen dan in probaj še enkrat.

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kdaj ste vi delale test?
13.9.2005 8:28:21   
Anonimen
Jaz v kakšnem 10. tednu nosečnosti, se mi zdi. Pa še takrat ga ne bi, če mi ga ne bi sestra pod nos pomolila in rekla, naj že enkrat naredim test in grem k zdravniku, ker če me boli trebuh (zvijalo me je kot pri M), da to ni v redu. No ja, in sem bila noseča, kot sem itak vedela, da sem, in vse je bilo v redu. Le k zdravniku sem prišla malo pozno, me je sestra gestapovka fino nazjala.

(odgovor članu lory05)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   kdaj ste vi delale test?
13.9.2005 8:33:06   
sonca
DElala na dan ko bi mogla dobiti negativno, po petih dneh pa pozitivno. Tako da počaki še malo in ga potem znova naredi. želim ti

Pa sporoči kaj bo !

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kdaj ste vi delale test?
13.9.2005 8:36:04   
sania
Živjo,
da ti povem moj primer. M bi morala dobiti 11.9 a je ni bilo. Ker pa sem ena izmed neučakanih sem teste začela delati že v soboto (10.9) in vse do danes, ko se mi zdi da sta se pojavili , se pravi tretji dan.

Zelo pa mi je čudno, ker nimam nobenih takih znakov in se še nočem prehitro veseliti. Strah me je pa tudi, da nebi zopet prišlo do ss.

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kdaj ste vi delale test?
13.9.2005 8:36:06   
CatJa
5. dan po zaostanku. Takoj se je izrazito pokazala

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kdaj ste vi delale test?
13.9.2005 8:36:50   
CatJa
CatJa je napisal/a:

5. dan po zaostanku. Takoj se je izrazito pokazala

.... sem hotela dodati se

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kdaj ste vi delale test?
13.9.2005 9:11:31   
Ulla
Danes je moj prvi dan izostanka pa še nisem nardila testa, jutri zjutraj ga bom, ker ne zdržim več. Počutim se pa čisto normalno nič špikanja, skratka nič.

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kdaj ste vi delale test?
13.9.2005 9:35:45   
Vanja
Jaz sem delala test dva dni po pricakovani pa mi je pokazalo samo eno crtico, ker je se vedno nisem dobila, pa tudi ce jutri ne bo, bom jutri se enkrat probala. Tudi jaz nimam nobenih znakov, tako, da je mogoce v cem drugem vzrok, bom rajsi se malo pocakala, ker je potem ko vidis negativen test razocaranje preveliko.

Lp

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kdaj ste vi delale test?
13.9.2005 9:39:33   
Marogica
Jaz sem test naredila en dan po izostanku menstruacije, ker sem bila preveč nestrpna in radovedna. Clear Blue mi je pokazal pozitivno.

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kdaj ste vi delale test?
13.9.2005 10:03:21   
DrejcDrejc
Po moje je brezveze prehitro delati teste. To vsakič poudarjam. Če ste nosečke, boste to tako ali tako videle, ker rdečke še ne bo na obisk cel teden, pa še več in potem je to gotovo TO. Tudi jaz sem prvi mesec delala teste kot nora, pa me je počasi izučilo in v tretje, ko se je prijelo, sem naredila test po enem tednu izostanka, taki lepi črtici sta se prikazali, da ni bilo dvoma.
Saaaaaj vem, da je težko čakat - poskusite vseeno malo odmislit in delajte teste šele nekaj dni po zamujeni M!

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?