Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: brezplačno striženje in barvanje! 12.5.2013 12:27:42
|
|
|
|
SportReKreativa
|
IZVIRNO SPOROČILO: printemp Ne vem če to spada sem, ampak vseeno Iščem ženski model za striženje in barvanje s prameni, za zaključni izpit v Kranju, dne 10.-12.6 (točen datum še sporočim). + naredim še manikuro in ličenje Pogoj: model ne sme imeti črnih las, dolžina las pa ne predolga. Če se kdo javi bi bila zelo vesela. Storitev se opravlja pod nadzorom profesorjev. Za več info ali če vas zanima pišite na ZS. Spoštovani, ZELO ZAINTERESIRANA za vaš predlog!! ... PRIPRAVLJENA POSKUSITI... imam svetlo rjave (barvane z narastkom) valovite (ne skodrane) lase, dolžina do ramen... zelo prav bi mi prišlo striženje (naravna oblika in padanje las) in barvanje... sem odprta za spremembe... UPAM, DA JE MESTO ŠE VEDNO OPRTO... prosim, če me lahko o tem obvestite na moj e-mail naslov: sport.re.kreativa@gmail.com V UPANJU, DA SE SLIŠIVA, BEREVA... VAS LEPO POZDRAVLJAM, S spoštovanjem, Tina.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?