triquetra
|
Naj še jaz delim svojo izkušnjo ... Za Book + sva se odločila, ker sva imela priložnost od sestre dobiti košaro Peg Perego Navetta, nakup katere bi sicer precej podražil nakup vozička. Ker sva se torej odločala med Peg Peregi, sva se po temeljitem razmisleku odločila za Book +. Nisva namreč privrženca trikolesnikov (zaradi nestabilnosti), hotela pa sva čvrst, dokaj modern voziček, ki se fino zlaga in ni težek. Book + je točno to. ODLIČNO vodljiv, lahek (aluminijasto podvozje), zelo preprosto se zloži (z eno roko), lepo zgleda in je res uporaben. Nakupovalna košara zelo dobro prenese tudi velike nakupe, ne da bi se pri tem posedala. Jaz sem vozila v košari že dve polni veliki vreči iz trgovine. Kar se makadama tiče, odlično prenese makadam tipa Tivoli, PST, Rožnik. Tud po večjem blatu smo vozili in se je, glede na to, da nima velikih napihljivih koles, zelo dobro obnašal. Škripa mi morda, ko ga res močno naložim, drugače pa ne. Imamo srebrno podvozje, zgoraj pa bež tekstil, ki je fajn, ker se lahko samo obriše z mokro cunjo in je čist. Športni del je res prostoren in prijetno mehak. Košara Navetta je pa itak zakon! Jaz sem z njim ful zadovoljna. Če torej povzamem: odličen, stabilen mestni voziček, več kot dober tudi na sprehodu po makadamskih poteh, predvsem pa preprosto zložljiv in lahek.
|