Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
rumeno obarvani zobje pri otroku 31.3.2013 20:35:54
|
|
|
|
EVAN78
|
Pozdravljeni, doma imam dve punčki ena stara 4 leta in ko je bila stara 1,5 leta si je pri padcu razbila zobek (enka na vrhu), kmalu za tem je zob bil romenkast (bolj temen), kot da bi bil umazan. Čez par mesecev pa zobek spet postal bel. In zdaj ima lepe bele zobke Zdaj pa tamala-stara leto in pol in ne vem ali je od enega padca na zobe (tekla ji je kri) ravno tako sej pojavila kot neka rumena obloga na enkah in malček na dvojkah (na vrhu). Zgleda kot da bi bili zobki umazani. Skrbi me kaj je to? Brala sem že, da včasih pride po padcu, na antibiotiku, pomanjkanja flora,.. Skrbi me, da ne bi zobki začeli črniti. Smo že dobre dva meseca prehlajeni in bolni, tako da ne morem k zobozdravniku. Zobe umijemo vsak dan, je pa res da če le upa poje čokolado, bonbone,..
|
|
|
|
RE: rumeno obarvani zobje pri otroku 31.3.2013 22:14:08
|
|
|
|
matkica
|
Včasih pride do tega zaradi jemanja antibiotikov. Prijateljica je tudi opazila da je malemu ob jemanju antibiotikov začeli rumenkasto obarvati,zato je šla nazaj k zdravniku in mu je zamenjala antibiotik.Tako da se mogoče posvetuješ z zdravnico ali zobozdravnico.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.