|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečniška slabost
29.3.2013 22:49:01   
Anonimen
Ojla babee!
Jst sm v 10. tednu in sem prvič noseča! :D wiii, ful happy ;) sam full mam probleme z slabostjo! Čez dan pojem komi kakšno toplo lahko juhico pa kkšno sadje, drugač se mi pa že ob najmanjši misli na hrano želodec obrača user posted image kar pojem takoj zbruham. Zadnjič v službi sem zavohala sodelavkin sendvič pa sem takoj letela v WC. Resno ne prenašam hrane v svoji bližini. Zdej sm bla cel teden na bolniški, ker preprosto bruham za vsako drubtinco! to je droznoo! kakšen nasvet?
lp, obupana user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nosečniška slabost
30.3.2013 10:02:32   
Medea10
Meni so pomagale edino akupresurne zapestnice, ki jih dobiš v lekarni. Jaz sem bruhala skoz, že v prvi nosečnosti, potem v drugi pa sem šla v lekarno naj mi dajo karkoli, sam da minejo slabosti, pa ji je na pult dala B- kompleks tablete in te akupresurne zapestnice in sem oboje vzela. Pomagale so pa sam zapestnice. Srečno! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.4.2013 13:24:14   
Tippi
Preverjeno deluje ingver. V vseh oblikah. Bodisi kot lizike, bomboni, ali pa svež nariban, ali pa posušen kot čaj. poskusi, stane te nič ne. no ja, razen da kupiš ingver user posted image

če se ti pa slabost nikakor ne bo uredila, sploh če bi začela zraven še hujšati, potem pa nujno k zdravniku, nimaš kaj razmišljat.

srečno!

pa čestitam za nosečnost user posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.4.2013 21:05:37   
ringarajica
Meni žal ni pomagalo nič. Bilo mi je slabo 9 mesecev. Saj mine potem, pač 9 mesecev pol pa je konecuser posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.4.2013 21:22:04   
savina
preverjeno,ingver kot čaj ,zjutraj na tešče ,,men je ful pomagalo :))

(odgovor članu ringarajica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.4.2013 9:03:13   
tintin
včeraj sem si v lekarni kupila zapestnice (akupresurne) in je malo bolje - recimo za 20% - 30%.

(odgovor članu savina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.5.2013 10:03:40   
Anonimen
Meni pri jutranji slabosti (ki traja kar čez cel dan) najbolj pomagajo:
- na tešče ingverjevo pivo (nima alkohola:) http://www.aktivni.si/prehrana/ingverjevo-pivo-osvezitev-v-vrocini/) ali ingverjev čaj + banana (preden vstanem)
- potem si dam takoj akupresurne zapestnice (kupila v Sanolaborju) in jih imam skoz cel dan gor
- Coca Cola (najprej sem bila skeptična, ker vsi vemo kakšen strup je to, potem sem pa prebrala veliko forumov na to temo in jo tudi ginekologi priporočajo)

No, kljub vsemu, mi je še vedno na trenutke slabo, ampak vseeno mi te stvari vsaj malo lajšajo to obdobje.

(odgovor članu tintin)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
28.5.2013 10:14:00   
ronja
Meni ni pomagalo nič, poizkusila sem vse mogoče nasvete, razen travce in kokeuser posted image . Poizkusila sem čaje (meta, ingver, you name it), poizkusila sem jest preden vstanem, jest za zajtrk samo suho hrano, pit po požirkih, coca colo, samo tako hrano, samo onako, nič jest, se najest, kar češ. Na koncu sem pri taprvi tako shujšala, da sem ugotovila, da je najboljše, če se toliko najem, da čeprav bruham, še nekaj not ostaneuser posted image . Pa ugotovila sem, da v nosečnosti ne ratam lačna, ampak mi namesto tega postane še bolj slabo. Tako da je smotano...

Bruhala sem pri vseh 3, od preden sem naredila test in še niti vedela nisem od česa, pa dokler nisem šla rodit. Nisem ti glih pomagala, ampak samo da veš, da nisi edina;)

Večinoma pa se slabosti umirijo po 12. tednu, samo nekatere srečnice imamo to celo nosečnost:D. Je pa noro, ko ti po porodu ni pa čist nič več slabo in takoj pozabiš, da bi ti "moralo bit". me je lubi vprašal po prvem porodu, če mi je kaj slbo: jaz pa da" ne, zakaj pa?" "Ja, ker ti je skoz bilo." "aja, sej res!" Tako da - če nič drugega, bo pomagal porod in to 100%, deluje vsakič:).

poizkusi pa vse, ker nekaterim pa kaj pomaga.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.5.2013 17:02:41   
saragr
Meni tudi ingver ni pomagal. Devet mesecev slabosti devet mesecev bruhanja in velika izguba kilogramov. Sem se celo nosečnost sekirala, kaj bo z otrokom, glede na to, da dejansko ni v meni ostala niti drobtinica hrane, a je na srečo bilo vse v redu, tudi teža otroka je bila pri 50cm, 3500g. Jedla sem samo približno dvakrat tedensko ,ker enostavno nisem mogla, naj sem se še tako silila.

V obeh nosečnostih je bilo isto.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.6.2013 10:38:09   
radirka
prepečenec in donat sta meni rešila slabost v 1. nosečnosti :) In to navaden prepečenec, polnozrnat me je pognal bruhanju naproti :)

Sreča je tam, kjer je srce.

(odgovor članu saragr)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.6.2013 17:50:30   
anit6
Meni je bilo do sedaj samo 3 kart slabo, ampak je to trenutno slabost in čez urco že okej. Jih pa poznam kar nekaj, ki jih je bilo slabo celo nosečnost. Večina so jedle juhco, prepečenec in slane palčke ( krekerje).

Upam, da ti bo kmalu boljše in boš uživala v nosečnosti.

(odgovor članu radirka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.6.2013 18:13:23   
radirka
moja babi vedno pravi da ko otork oživi (začne gibati tako da čutiš gibe) slabost mine.. Pri meni je bilo 1. točno tako.. user posted image

Sreča je tam, kjer je srce.

(odgovor članu anit6)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?