ronja
|
Meni ni pomagalo nič, poizkusila sem vse mogoče nasvete, razen travce in koke . Poizkusila sem čaje (meta, ingver, you name it), poizkusila sem jest preden vstanem, jest za zajtrk samo suho hrano, pit po požirkih, coca colo, samo tako hrano, samo onako, nič jest, se najest, kar češ. Na koncu sem pri taprvi tako shujšala, da sem ugotovila, da je najboljše, če se toliko najem, da čeprav bruham, še nekaj not ostane . Pa ugotovila sem, da v nosečnosti ne ratam lačna, ampak mi namesto tega postane še bolj slabo. Tako da je smotano... Bruhala sem pri vseh 3, od preden sem naredila test in še niti vedela nisem od česa, pa dokler nisem šla rodit. Nisem ti glih pomagala, ampak samo da veš, da nisi edina;) Večinoma pa se slabosti umirijo po 12. tednu, samo nekatere srečnice imamo to celo nosečnost:D. Je pa noro, ko ti po porodu ni pa čist nič več slabo in takoj pozabiš, da bi ti "moralo bit". me je lubi vprašal po prvem porodu, če mi je kaj slbo: jaz pa da" ne, zakaj pa?" "Ja, ker ti je skoz bilo." "aja, sej res!" Tako da - če nič drugega, bo pomagal porod in to 100%, deluje vsakič:). poizkusi pa vse, ker nekaterim pa kaj pomaga.