Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nagradna igra za Ringarajevce - Kaj je na... 20.3.2013 12:06:21
|
|
|
|
j5ra
|
Odgovorimo tukaj, da je to PRIJATELJSTVO? Pri muzikalu mi je, gledena prebrano, všeč, da sodelujejo otroci in seveda, ker je muzikal,d a se poje ;)
< Sporočilo je popravil j5ra -- 20.3.2013 12:08:13 >
|
|
|
|
RE: Nagradna igra za Ringarajevce - Kaj je na... 20.3.2013 12:10:20
|
|
|
|
photo
|
Podrobnost o mjuziklu, ki so mi všeč: pisani scenski elementi in kostumi Kaj je najlepše na Zemlji? Prijateljstvo
|
|
|
|
RE: Nagradna igra za Ringarajevce - Kaj je na... 20.3.2013 12:33:55
|
|
|
|
catt
|
Najlepša stvar na zemlji je prijateljstvo Glede na prebrano mi je všeč, da so v muzikalu izvirne avtorske pesmi, glede na pripeto fotografijo izvirni, domiselni predvsem pa barvni kostumi (kar seveda ugaja očkam naših malčkov), všeč mi je ker bo to plesno - pevska predstava.
|
|
|
|
RE: Nagradna igra za Ringarajevce - Kaj je na... 20.3.2013 12:44:47
|
|
|
|
aleksa83
|
Najlepše je prijateljstvo, ljubezen, razumevanje v težkih trenutkih, strpnost,..... Otroški smeh pa je nepreceljiv :)
|
|
|
|
RE: Nagradna igra za Ringarajevce - Kaj je na... 20.3.2013 17:08:15
|
|
|
|
urska238
|
Najbolj všeč pri predstavi mi je komični scenarij ter izvirne avtorske pesmi. V predstavi je na Zemlji najlepše prijateljstvo; drugače pa bi jaz odgovorila, da je najlepša stvar ljubezen
|
|
|
|
RE: Nagradna igra za Ringarajevce - Kaj je na... 21.3.2013 12:04:59
|
|
|
|
Ajra RR
|
Zahvaljujemo se vam za sodelovanje Nagrade prejmejo: - 1x družinska vstopnica, zgoščenka in pobarvanka Mojčin lepi svet dobi catt. - zgoščenko Mojčin lepi svet + pobarvanko pa prejmejo: photo, urska238 in aleksa83. Nagrajenke bomo obvestili na njihov elektronski naslov. Ćestitke .
|
|
RE: Nagradna igra za Ringarajevce - Kaj je na... 21.3.2013 12:54:23
|
|
|
|
photo
|
Hvala!
|
|
|
|
RE: Nagradna igra za Ringarajevce - Kaj je na... 21.3.2013 13:38:54
|
|
|
|
urska238
|
hvala
|
|
|
|
RE: Nagradna igra za Ringarajevce - Kaj je na... 21.3.2013 17:06:08
|
|
|
|
LuLu
|
Ah... pardon, da se mešam v vaše posle RR, ampak od 5 sodelujočih daste 4 nagrade. A ne bi še kako tolažilno nagrado našli za zvesto uporabnico, ki je prva zaigrala to igro? Samo razmišljam na glas...
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?