Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: sistematski pregled 6-mesečnika - urin 12.3.2013 11:50:48
|
|
|
|
Zora*
|
Ne vem točno, a se mi zdi, da je kakšne 10-20 ml dovolj. V lekarni lahko kupiš vrečke za zbiranje urina pri dojenčku. Je posebno oblikovana in lahko jo nalepiš okoli spolovila ter počakaš, da se polula. Važno je tudi, da v laboratorij odneseš svež urin.
|
|
|
|
RE: sistematski pregled 6-mesečnika - urin 12.3.2013 12:29:05
|
|
|
|
Kajchyy
|
a no vidiš, tega sploh nisem vedla. So mi pri pediatru rekli, da naj kupim tisti lonček za urin v lekarni in da naj potem čakam in lovim urin
|
|
|
|
RE: sistematski pregled 6-mesečnika - urin 12.3.2013 12:31:11
|
|
|
|
Doll
|
Nič ne loviš urina. Pojdi nazaj K P in naj vrečko dajo na lulček. urin loviš takrat ,ko je otrok izven plenic
|
|
|
|
RE: sistematski pregled 6-mesečnika - urin 12.3.2013 14:23:20
|
|
|
|
Zora*
|
Pri nas vrečke ne dobiš pri pediatru, ampak jo kupiš v lekarni. Pa kupi dve, ker, če boš doma imela le eno, jo boš narobe nalepila ali polila ali pač nekaj. Preiskušeno
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?