|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sistematski pregled 6-mesečnika - urin
12.3.2013 11:06:14   
Kajchyy
živjo,

eno morda smešno vprašanje. ko je treba v laboratorij prinesti vzorec urina - koliko urina mora biti? glede na tisto malo lulanja, ki ga ima polletni otrok, pa še srednji curek je treba ujeti... user posted image da se mi ne bojo smejali v ZD, ko bom prišla s tistimi parimi kapljicami, haha :) že tako bo zelo zabavno loviti curek user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sistematski pregled 6-mesečnika - urin
12.3.2013 11:50:48   
Zora*
Ne vem točno, a se mi zdi, da je kakšne 10-20 ml dovolj.

V lekarni lahko kupiš vrečke za zbiranje urina pri dojenčku. Je posebno oblikovana in lahko jo nalepiš okoli spolovila ter počakaš, da se polula. Važno je tudi, da v laboratorij odneseš svež urin.

(odgovor članu Kajchyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.3.2013 12:29:05   
Kajchyy
a no vidiš, tega sploh nisem vedla. So mi pri pediatru rekli, da naj kupim tisti lonček za urin v lekarni in da naj potem čakam in lovim urin user posted image

(odgovor članu Zora*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.3.2013 12:31:11   
Doll
Nič ne loviš urina. Pojdi nazaj K P in naj vrečko dajo na lulček. urin loviš takrat ,ko je otrok izven plenic

(odgovor članu Kajchyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.3.2013 14:23:20   
Zora*
Pri nas vrečke ne dobiš pri pediatru, ampak jo kupiš v lekarni. Pa kupi dve, ker, če boš doma imela le eno, jo boš narobe nalepila ali polila ali pač nekaj. Preiskušeno user posted image  

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.3.2013 14:25:35   
Kajchyy
bom šla res kupit pa poskusila :)) sem že mislila da bom morala plenico odtisnit v lonček hahaha (hec)user posted image

(odgovor članu Zora*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?