zaspancek1
|
Ja, najbrž če bi ene dva dni pil samo sirup in nič drugega jedel, potem pa bi mogoče res pomagalo. Ampak ne vem, kaj ti ni jasno, Doll? Očitno se s tem še nisi srečala, pa misliš, da to ne obstaja in da starši nismo oz. ne poskušamo vse mogoče, da bi otroci vendarle ne imeli teh težav? Ja, če bi bilo tako enostavno, se tudi jaz ne bi sekirala in bi pač dajala tisti sirup. Ampak kaj, ko tudi to ne pomaga? Ko vidiš otroka, ko ga boli trebuh, ko vidiš, da je ves napet, da se ves trese, pa ne more, ne zna,noče kakat? Misliš, da je res fino, če se tudi tri ure matrate vsi na wc-ju, kahlici,.., pa ne gre in ne gre? Pa otrok sicer normalno je ogromno sadja in zelenjave, ogromno takšne, ki pospešuje prebavo, pa vseeno ne pomaga? Pa pije te lactecone in podobno, pa vseeno ni nobene razlike. Res misliš, da je potem ta glicerinska svečka tako hudo škodljiva? Jaz nikakor in sem hvaležna, da obstajajo, da otroku pomagajo. Res niso prijetne, vseeno pa je to veliko bolje, kot pa zapeka - potem je šele hudo. Aja, mogoče bi bilo pa bolje, da bi otrok pil dva dni samo lactecon in ne jedel nič drugega? Skratka - ne bilo slabo, če bi, če že imaš toliko za povedat, res kaj prebrala o teh težavah. Mogoče pa le ni vse tako simpl, kot misliš.
|