Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
gljivice na nohtkih pri otroku? 22.2.2013 12:08:31
|
|
|
|
zita
|
Imam 2-leti starega sina. Že pred nekaj časa sem opazila, da ima na nogi nohtek zadebeljen, mal rumenkast. Prav tako ima na drugi nogi tudi mal čudno zadebeljen nohtek. Je pa res, da ima tko majhne, da težko vidim J Poklicala sem v ambulanto njegove pediatrinje, pa je medicinska sestra samo rekla, da naj mal povijemo zs obkladki fiziološke, da počakamo in da so gljivice pri otroku redko. Je aap res, da smo pred približno 2 meseci bili parkrat v bazenu, kar je eden iz možnih vzrokov okužbe. Najprej sem mislila, da se je udaril, ampak nohtek ni odpadel. Ima kdo izkušnje z glivicami na nohtih pri otroku? --
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?