Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšno je življenje v Cerkljah na Gorenjs... 20.2.2013 9:01:16
|
|
|
|
bskrle
|
OjlA, Mi Se nameravamo preseliti v bližino Cerkelj, otroke imamo tam v šoli, vrtcu. Okolje je vaško, sicer je pošta, lekarna, zdravnik, zobar, cerkev, pekarna, od trgovin le Mercator IN ZADRUGA. ... To ni mesto, skratka skupnost je malce bolj zaprta. V šoli so strogi, je red.
|
|
RE: Kakšno je življenje v Cerkljah na Gorenjs... 21.2.2013 11:23:28
|
|
|
|
minabo
|
Mi smo se tudi preselili lani poleti. Sicer ne ravno v Cerklje, ampak malo ven. Meni je všeč. Res zaenkrat ne iščem družbe(se pa ne bi branila), vendar so vsi prijazni. Otrok hodi v šolo in se ima fino. Otroci so ga lepo sprejeli. Mamice s katerimi se srečujem in izmenjam kakšne informacije, so v redu. Tako, da nimam pripomb :)
|
|
|
|
RE: Kakšno je življenje v Cerkljah na Gorenjs... 21.2.2013 13:36:12
|
|
|
|
Ekaz
|
Najbolj me zanima, koliko časa potrebujete do Ljubljane (zmajski most)? Zanima me tudi to, kakšne so možnosti nakupa hrane (zelenjava, sadje) na okoliških kmetijah in če so blizu kakšne poti za sprehode po gozdu, travnikih, polju....
|
|
|
|
RE: Kakšno je življenje v Cerkljah na Gorenjs... 21.2.2013 17:41:32
|
|
|
|
Ploha
|
Meni je všeč. Se pa vedno nekaj dogaja, od športnih aktivnosti, zumbe do kakih potopisnih predavanj, kulturnih dogodkov, pomoč osnovnošolcev pri učenju, pa prenovljena knjižnica. Pač vaško okolje :D
|
|
|
|
RE: Kakšno je življenje v Cerkljah na Gorenjs... 21.2.2013 17:43:13
|
|
|
|
Ploha
|
sprehodnih poti kokr češ, nakup zelenjave v okoliških kmetijah je mogoč...cirka 20 minut do celovške imam...
|
|
|
|
RE: Kakšno je življenje v Cerkljah na Gorenjs... 22.2.2013 22:11:09
|
|
|
|
lotkla
|
Cerklje so uredu, Grad, Dvorje, Poženk tudi. Ne hodi pa višje od Cerkelj (Apno, Ambrož, Stiška Vas, Lenart...). Je kar j.e.b.a kadar je sneg. Z vrtcem sem zadovoljna, bomo videli kako bo z šolo septembra. Imaš pa vse na kupu: šola, vrtec, pošta, lekarna, knjižnica, pekarna, trgovina... Krompir hodimo kupovat h kmetu, drugače pa imamo doma vrt, tako da nekaj malega poleti pridelamo sami.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?