|
RE: kdaj vam je bilo najtežje? prvi,drugi al ... 16.2.2013 19:43:41
|
|
|
|
ursonok
|
Mi imamo dva - punčka 4 leta, fantek 11 mesecev, jaz pa sem noseča - začenjam 27. teden. Prvi je bil šok, sploh ne-spanje, pa organizacija (prvič smo šli z otrokom na tramvaj in v mesto, ko je imel skoraj eno leto). Pri drugem totalno nobenega kompliciranja - v avto, 12 ur vožnje, ko je bil star en mesec, na letalo, za en teden na dopust, ko je bil star 2 meseca, selitev v drugo državo, tri dni z avtom - ko je bil star 3 mesece. Voziček smo nehali uporabljati, ker ni praktičen - imamo ruto, ki se je do zdaj obnesla več kot odlično. Nimamo rednih služb, moj ima sp, jaz delam na AP, tako da ni nobenih porodnišk, bolnišk, nadomestil. Dobiš, kar zaslužiš. Tako da se po porodu delo nadaljuje. Naj dodam, da dedki živijo 3000km stran, tako da pomoči z njihove strani ni (hvala bogu za vrtce!). Kako bo s tretjim, nimam pojma. Komplicirati vsekakor ne mislim sploh. Tudi nihče mi ne bo solil pameti, na prvem mestu sem JAZ - moje psihično in fizično počutje, ker šele tako lahko skrbim za otroka. Tudi jaz se sprašujem, kako bomo folgali, ker bosta dva popolnoma odvisna od naju, tretja pa sicer je samostojna (imela bo 4,5 let), a tako zelo pa tudi ne. Danes smo se cel dan potepali po mestu, sonček in vse to, prejle smo prišli domov in se mi je od utrujenosti kar trgalo. Kako bo, ko bodo trije?! Se tolažim, da takrat vsaj noseča ne bom več
|
|
|