Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Anketa: čas med porodniško 13.2.2013 10:48:00
|
|
|
|
Tanik
|
zakaj pa je treba vpisati e-mail naslov? pri anketi?
|
|
|
|
RE: Anketa: čas med porodniško 13.2.2013 11:00:51
|
|
|
|
Penny
|
To z mailom je tudi mene zmotilo. Verjetno išče ljudi z določenimi talenti, ki bi ji pomagali pri uresničitvi neke ideje. Skratka, za moje pojme je anketa totalno brezvezna.
|
|
|
|
RE: Anketa: čas med porodniško 13.2.2013 11:59:53
|
|
|
|
Masha_M
|
Z veseljem bi rešila, sem tudi že začela z reševanjem, ampak maila ti pa NE dam. Glupost brez primere...
|
|
|
|
RE: Anketa: čas med porodniško 13.2.2013 12:15:02
|
|
|
|
Penny
|
Eh, to napišeš blablabla@email.si .
|
|
|
|
RE: Anketa: čas med porodniško 13.2.2013 15:15:18
|
|
|
|
Umma3
|
Hm, jaz nisem nikjer zasledila, da je treba nujno napisati svoj e-naslov. Samo čisto na koncu, ampak to je že potem, ko izpolniš vse odgovore in dejansko ni treba maila sploh vpisat. www.mojaanketa.si/anketa/281275730/ Mamici Anji želim vso srečo, ker točno vem, kako težko je najti službo in še težje je zbrati dovolj poguma, da se lotiš česa po svoje. Moje odgovore ima ;) in upam, da si bo z njimi lahko kaj pomagala. LP
|
|
|
|
RE: Anketa: čas med porodniško 22.2.2013 13:33:15
|
|
|
|
Flavia_
|
Anketa je zaključena. V imenu mamice - avtorice ankete: Hvala vsem, ki ste sodelovali lp
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?