|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Materinska šola
11.9.2005 16:46:28   
lidija74
Prav en lep pozdrav !
Mene pa zanima,kdaj je pravi čas za obisk materinske šole? Rok imam 21.12.Ali se moraš res sam prijaviti? Če se,koliko prej pa se je treba prijaviti? Ko sem imela   nazadnje pregled,mi je G rekla,da imam še čas,saj je obisk predviden v zadnjem trimesečju.Zdaj me pa zanima,kako je s tem! Će ima mogoče katera urnik,ki je iz Maribora lepo prosim,če mi ga napiše!
Lp,Lidija    ,26.teden
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Materinska šola
11.9.2005 18:15:57   
Vanček*
Zdravo lidija74,

jaz sem iz MB in hodim v materinsko šolo v zdr. dom v Vošnjakovi v prvem nadstropju.

Jutri v ponedeljek imamo ob 13.30h 3.del, kjer mora biti obvezno poleg partner, če želi sodelovat pri porodu, drugače pa nisi dosti zamudila. 1. in 2. del lahko nadoknadiš v naslednjem mesecu, ni problema, dajo pa ti tudi napotke, v bistvu, če si prebrala kakšno knjigo nisi ničesar zamudila. In tudi komplicirajo ne..tako da če boš utegnila se jutri vidimo, če ne pa je njihova tel. št.: 02/22 86 423 med 9.00 - 10.00 vsak delovni dan.

Upam, da sem ti vsaj malo pomagala...adijo Vančo

(odgovor članu lidija74)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Materinska šola
11.9.2005 19:38:36   
lidija74
Vančo,najlepša ti hvala! Zelo si mi pomagala! A si se morala sama prijaviti ali te je poslala G?
Se mogoče vidimo
Pa,pa !

(odgovor članu lidija74)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Materinska šola
11.9.2005 21:14:39   
Vanček*
ti samo pridi ne rabiš se prijavit ti samo pridi, tam se jim pa v zvezek podpišeše in to je to, ampak jutri moraš prit z partnerjem ne pozabi....

se vidimo...Vančo

(odgovor članu lidija74)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Materinska šola
11.9.2005 21:26:38   
Marjancasklanca
Pozdravljena,

starševsko šolo imajo tudi v MB porodnišnici. Šola poteka vsak mesec v popoldanskem času. Prijaviš se v recepciji porodnišnice. Lahko se prijaviš za oktoberski termin, potem se seveda vidiva tam in še 60 ali 70 drugih nosečk.

lp

(odgovor članu lidija74)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Materinska šola
12.9.2005 7:02:11   
k1
ti idi čimprej - kaj če te prehiti (no, saj ni nujno, ampak nikoli ne veš?!!!) jaz sem rodila v 29t in sem zamudlia šolo za starše... žal!

(odgovor članu lidija74)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Materinska šola
12.9.2005 15:22:21   
alijana
Zdravo. Jaz sem v 31 T in obiskujem materinsko šolo v Mb v porodnišnici. Ustreza mi, ker je v popoldanskem času. Res ti G nič ne priporoča oz. te ne napoti, sama se moraš odločit in greš v to šolo. Je pa tako, meni je ena kolegica rekla, naj grem raje prej, da me kaj ne prehiti. Ko sem že mislila na tečaj v avgustu, pa mi je druga rekla, da je brezveze tako hitro, da pol pozabiš določene stvari. Dobro premisli, odločitev je tvoja. Pa lepo zadnjo tretjino nosečnosti ti želim. Lp,

(odgovor članu lidija74)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?