Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dodatek za veliko družino 27.1.2013 13:23:18
|
|
|
|
ajataja
|
Dodatek za veliko družino je vsako leto izplačan v aprilu razen če je na novo kakšen družinski član v prejšnjem letu rojen potem se izplača drugače...
|
|
|
|
RE: Dodatek za veliko družino 29.1.2013 10:33:55
|
|
|
|
noranate
|
Se mi zdi, da je vsako leto drgač. V letu 2010 sem dobila avgusta, 2011 marca, 2012 pa februarja....Ko pride, dobro pride
|
|
|
|
RE: Dodatek za veliko družino 12.5.2013 21:04:54
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Mal stara tema, ampak zadnjič sem nesla papirje za porodniško, pa so mi rekli na CSD, da letos bo pa septembra.
|
|
RE: Dodatek za veliko družino 12.5.2013 21:44:05
|
|
|
|
ada2
|
ja, letos bo septembra in oktobra izplačilo. malo nerodno, če se mene vpraša, takrat je že konec z dopusti, za šolske knjige je tudi prepozno, ker morajo do takrat biti že kupljene (in plačane ).... ampak ok, glavno da bo. ponucalo se bo v vsakem primeru
|
|
RE: Dodatek za veliko družino 24.1.2014 0:06:47
|
|
|
|
pezbar
|
V letu 2014 bo izplačilo dodatka za veliko družino predvidoma v maju in juniju.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?