Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj je s tem clearbleu-jem? 23.1.2013 20:33:09
|
|
|
|
Penny
|
Pa je tapravi plus - navpična črta enako debela kot vodoravna, al je navpična črtica zelo tanka (evaporacijska)?
|
|
|
|
RE: kaj je s tem clearbleu-jem? 23.1.2013 21:54:31
|
|
|
|
Anonimen
|
evo sliko
|
|
|
|
RE: kaj je s tem clearbleu-jem? 23.1.2013 22:36:05
|
|
|
|
Penny
|
Meni se zdi pravi plusek. Čudno . Mogoče ti kak drug hormon meša štrene ...
|
|
|
|
RE: kaj je s tem clearbleu-jem? 23.1.2013 23:14:07
|
|
|
|
Masha_M
|
Meni se pa to ne zdi noben +. Vodoravna črtica je itak "kontrolna", ker je sestavni del tako minusa (-) kot plusa (+) in je zato vedno dokaj izrazita. Navpično črtico se vidi pa glih samo s povečevalnim steklom in dosti domišljije. Pač posledica tega, da v listku skrito barvilo. Pri meni je bila navpična črtica enako zgolj v obrisih še preden sem sploh test uporabila. Primerjaj jo raje s "črtico" neuporabljenega testa, pa boš videla da razlike praktično ni, ali pa je mini mini minimalna.
|
|
|
|
RE: kaj je s tem clearbleu-jem? 24.1.2013 8:43:07
|
|
|
|
Medea10
|
Jaz tud ne vidim +.
|
|
|
|
RE: kaj je s tem clearbleu-jem? 24.1.2013 8:46:22
|
|
|
|
Tippi
|
Jaz ga pa vidim, res je zelo rahel. in točno takega sem imela jaz, ko sem zanosila Ok, to ne pomeni, da si ti tudi noseča, ne pomeni pa tudi da nisi. vsaka ženska zase je unikat, tako da ni druge, kot da še enkrat lulaš, ali pa kar k zdravniku na bolj podrobno analizo in dilema bo razjasnena. držim pesti, če si želiš plusek in držim pesti, da je minus, če si ga ne želiš
|
|
|
|
RE: kaj je s tem clearbleu-jem? 24.1.2013 9:13:02
|
|
|
|
pikizenc
|
Jaz tudi vidim rahel +, če nisem bila noseča se ni videlo čisto nič te črtice na CB, čudno pa je predvsem to, da se ti nosečnost ne vidi na krvi. Te res mogoče kak drug hormon meša? A je možno da je tok zmešan cikel da bi ovulirala? Včasih podobno reagirajo testi na te hormone
|
|
|
|
RE: kaj je s tem clearbleu-jem? 24.1.2013 9:55:36
|
|
|
|
Anonimen
|
ocitno imate tiste ki plusa ne vidite slab monitor,ker se plus lepo vidi. ce ga pogledas v zivo,je kot slikica b na navidilih clear blua. sem bila pri g in tudi ona je rekla da je test pozitiven,naredila uz in ker ni videla nicesar smo pregledali se kri ki je bila negativna. sem ze prej delala tudi kdaj cb ampak je bil negativen,cista belina,niti obrisa plusa,sedaj pa se res lepi vidi,v zivo sploh,na sliki pa pac bolj rahel.
|
|
|
|
RE: kaj je s tem clearbleu-jem? 28.1.2013 14:49:32
|
|
|
|
Karmy29
|
Živjo! Nekaj podobnega se je kakšna 2 meseca nazaj zgodilo tudi meni. Bila je vidna navpična črta, čeprav rahla... enako je pokazalo na drugem testu nekaj dni kasneje. No pri meni se je potem izkazalo, da nisem noseča.
|
|
|
|
RE: kaj je s tem clearbleu-jem? 30.1.2013 9:51:37
|
|
|
|
Shana86
|
Tudi jaz vidim plus... Imaš mogoče PCOS ali težave s ščitnico? V telesu je še nekaj hormonov, po sestavi podobnih betaHCG, ki lahko odreagirajo s testom. Vsekakor je za verjeti krvnemu izvidu, je najbolj specifičen.
|
|
|
|
RE: kaj je s tem clearbleu-jem? 30.1.2013 9:57:17
|
|
|
|
olimia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ocitno imate tiste ki plusa ne vidite slab monitor,ker se plus lepo vidi. ce ga pogledas v zivo,je kot slikica b na navidilih clear blua. sem bila pri g in tudi ona je rekla da je test pozitiven,naredila uz in ker ni videla nicesar smo pregledali se kri ki je bila negativna. sem ze prej delala tudi kdaj cb ampak je bil negativen,cista belina,niti obrisa plusa,sedaj pa se res lepi vidi,v zivo sploh,na sliki pa pac bolj rahel. Ina kaj je zdej anonimna, si noseča, ali ne. Jaz namreč tudi vidim plus in ob podobno rahli črtici (sicer na BC) sem bila jaz noseča, res pa da sem zanosila kasneje kot je blo po M in po tistem PDP-ju tudi rodila
|
|
|
|
RE: kaj je s tem clearbleu-jem? 30.1.2013 10:36:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Noseča nisem! Nimam PCO, niti težav s ščitnico (bila pregledana predkratkim). Vsi ostali testi negativni (bc, first sign...) samo na CB je skoz rahli plus, zato pravim če je kakšna pokvarjena serija . M pa še vedno nimam, tako da bomo vidli kaj bo
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?