ona
|
Joj, najprej se opravičujem,ker sem pozna,ma vmes me ta RR tako heca,da sem že vse živce zgubila Sedaj samo upam,da mi bo objavilo,ker še za na zasebna sporočila prit je misija nemogoče Torej,mi smo šli pred 2 leti,ma smo jo udarli kar na blef,ker smo prebredli Nemčijo, Bavarske gradovse,spotoma smo šli še na Češko in Poljsko. Da ti povem kako smo mi uštimani...se usedemo v avto,zadaj damo kovčke in gremo. No plan potovanja si nekako splaniram po dnevih kdaj bomo kje,za spanje pa se orientiramo spotoma in se pač ustavimo kjer nam srece poželi. Do sedaj smo imeli vedno srečo z prenočišči,seveda nam garmin pomaga najt za spat :) Lansko leto smo šli prav tako na Nizozemsko in je bilo fantastično. Pač doma se odločimo koliko dni bomo pohajali,na turistični agenciji si vzamem katalog potovanj,da vidim kaj si ogledajo in to je to. Do sedaj smos e imeli vedeno super Imamo pa dva otroka stara 7 in 13 let. Glede legolanda..prav toplo tam gor ni,ne...mi smo bli za prvi maj in je bilo dopoldne tam nekje 10 stopinj,ko smo čakali da se odpre legoland. No, ko smo dočakali odprtje,pa nismo bli glih navdušeni...za sina je blo o in splo,drugače pe takoj zamenjam za Gardaland,tukaj je blo ful predrago,že vstopnina predraga,potem kakšni prigrizki,da ne govorim...skratka,ni nam bilo preveč všeč.Premalo nudijo za tako drage karte. Glede spanja,mi smo dobili nek motel čitso zrave enih 5 km stran,kjer smo za prenočišče plačali zelo malo takrat,se mi zdi,da je blo za vse 4 enih 90€ z zajtrkom in z 2 kartami za legoland,tako,da če potegnem črto smo spali ful poceni. Glede tvojega prenočišča se mi zdi absolutno predrago Tudi če boste šli tja na blef,boste dobili kje prespat...tejle hoteli okrog te parkov so pa ful preplačani...že 5 km stran lahko dobite prenočišče za dober denar. Joj, ne spomnim se pa kje smo mi to spali,niti nimam kakšnih računov,da bi ti znala pomagat. Je bil nek motel ob cesti in čisto soliden in čist,pa še lastniki so bli neki italijani in ker znam italijansko sem se prav lepo pogovarjala z njimi. Kakšne plane še imate,ker tam v Nemčiji je en Evropa park,ki je baje 100x boljši kot Legoland? Ne vem je res za premislit,za to ceno pa ne rezerviraj,ker je too much! Nič,če imaš še kej za vpraša,bom tle
|