pelin
|
Upravičeno ga sumi...na osnovi SMS -a...ojoj...Mislim da avtorica in tudi ti pelin nista dali NIČ v življenju skozi da zaradi vsranih SMS - ov delate cirkus in je takšno ljubosumje upravičeno. Pripravi naj partnerja do pogovora...pa saj ji vedno tnobva pove dajo ljubi, da hoče biti z njo...ampak...ona išče išče išče dokaz da mogoče pa le ni res in ko ga najde pa naj bo to SMS ali kar koli drugega... Mislim, da to koliko sem dala skozi v bistvu ni niti pod razno tvoja zadeva...če pa ti bo lažje , ti zagotovim, da daleč preveč, da bi dopuščala , da se mi partner laže...in to avtoričin super duper ljubeči mož počne ....lahko stokrat naložiš, se zgražaš nad ravnanji partnerke...človek laže...in kot sem že rekla....če ti toleranco do laži in prikrivanja v zakonu opravičuješ s tem, da je drugim ženskam, ki jih dedci tepejo, zmerjajo in drugače maltretirajo, še slabše, potem imej po mili volji takšnega mačota v hiši....ne moreš pa zahtevati od drugih ( po moje manj zahojenih in bolj realnih) ljudi to, da zavržejo svoje samospoštovanje in v zakonu požrejo takšna dejanja... In zadevščina ima daleč bolj globlje vzroke, kot so po tvoje vsrani SMS-i...saj ji tipček ni prvič lagal.... iskreno povedano? ON je naredil napako, da je sploh prvič popustil, glede na to, da je imel popolnoma čisto vest, ker sta bila pač službeno v kontaktih, kdaj pa kdaj pa verjetno še kakšna kava, ker sta se pač štekala Ja tu se strinjam...samo , kot sem že večkrat napisala....on je očitno slabič...ne upa si odkrito vztrajati pri stvari, ki jo želi, temveč se mevžasto skrije za laž....in ko to večkrat naredi...in ko to njegova partnerka večkrat odkrije in pritisne nanj....mevžasto vso krivdo zavali nanjo, ker je kao čisto brez vzroka " bolestno " ljubosumna...in to nanj...super može, ki jo vendar tako zelo ljuuuuubi....ti packa ti....namesto da bi bila zadovoljna, ker jo ni napral ali pa vso svojo žalost zaradi nje utopil v litru cvička..... iz tega ljubosumja potem izhajajo njegova nadaljnja dejanja, ne ljubosumje iz dejanj. Svetujem ti, da v bistvu ti dobro prebereš avtoričine poste, ker to kar pišeš ne drži ravno....laganje in prikrivanje sta se začela pred avtoričino ljubosumnostjo, ki ste jo nekatere diagnosticirale za bolestno... če pa misliš iti pa pojdi, nehaj samo groziti, da te ne bo imel enkrat res poln kufer in ti kovčke spakiral kar sam. če je pa kaj hujšega kot iz dneva v dan poslušati brezvezno izsiljevanje in pogojevanje potem pa ne vem kaj to je. ali se skuliraj ali pa zaključi. ne pa groziti in kvariti s svojimi izpadi vsakega dneva, ki bi lahko bil lep. Ja hujše kot vsakodnevno poslušati brezvezno ( ki za moje pojme v tem primeru sploh ni) izsiljevanje ,je poslušati vedno nove laži in izmikanja....če ni huje, je pa precej enakovredena tečna zadeva....definitivno pa je huje živeti v stalnem strahu, sumničenju in pričakovanju partnerjevih laži, še posebej, če le te konstantno doživljaš... Ja strinjam se , da bi bilo dobro nekaj konkretnega narediti...če jima ne uspe rešiti zadevščine je res prav, da se stvar ne pelje dalje....kajti le tako bosta oba lahko videla, bodoče lepe dni, ki jih sedaj vztrajno prekriva laž in ljubosumje...
|