Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 27.2.2013 7:42:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam eno pripombo. Punce lepo da čvekate. Ampak meni, po nekaj letih ne zanositve, me nekako zaboli ob branju vaših sporočil. Na sosednji temi čvekajo nosečke - se ne bi preselile tja. Ali pa na zasebna sporočila. Ker kar nekaj postov v tej temi je nosečniških, pa pregledi, pa knjižice... Nobenega pa po pričakovanju plusa. Ne me narobe razumeti za vsako sem vesela, za vsako čestitam in ji iz srca želim lepo nosečnost in zdravega otroka. Potem pa se s temi nosečniškimi temami preselite drugam. Saj rada preberem, ko pride kakšna nazaj povedat kak je otroček, kak je bilo na pregledu. Ampak ne pa vsak post nosečniški. Upam, da nobena na zamer. Pa seveda čestitke še novim nosečkam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 27.2.2013 7:44:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam eno pripombo. Punce lepo da čvekate. Ampak meni, po nekaj letih ne zanositve, me nekako zaboli ob branju vaših sporočil. Na sosednji temi čvekajo nosečke - se ne bi preselile tja. Ali pa na zasebna sporočila. Ker kar nekaj postov v tej temi je nosečniških, pa pregledi, pa knjižice... Nobenega pa po pričakovanju plusa. Ne me narobe razumeti za vsako sem vesela, za vsako čestitam in ji iz srca želim lepo nosečnost in zdravega otroka. Potem pa se s temi nosečniškimi temami preselite drugam. Saj rada preberem, ko pride kakšna nazaj povedat kak je otroček, kak je bilo na pregledu. Ampak ne pa vsak post nosečniški. Upam, da nobena na zamer. Pa seveda čestitke še novim nosečkam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 28.2.2013 12:09:20
|
|
|
|
mehurcica
|
Punce jaz se po dolgem času javljam z veselo novico, včeraj zagledala . Pa še kar nisem verjela, tako da sem poskusla še s clear blue in tud tam je bil +. Držim pesti tudi za vse vas ki še upate. Boste videle, tudi za vas bo prišel pravi čas, samo ne vdajte se. Polivam z roooooooooooooooooooooooooozzzzzzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaaa.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 28.2.2013 14:43:57
|
|
|
|
goa
|
pomota
< Sporočilo je popravil goa -- 28.2.2013 14:45:37 >
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013 28.2.2013 14:49:10
|
|
|
|
Anonimen
|
4.2. 00PoLoNa00 7.2. Anonimna 9.2. _sunshine_ anonimna123 13.2. pika555 (8. krog) snowgirl 15.2. Shana86 (13. krog, 3. s klomifenom) aksuram 19.2. ta*mala (2. krog po SS) tamala86 20.2. snika (8. krog) bybika_1987 (20./22.2., 5. krog) Radenska_ 21.2 witch 23.2. S* (15. krog) 24.2. lidik Kate15 emibu 25.2. waja Tammyv 28.2. Anonimna (1. krog) mehurcica x.2. Katte, witch, LittleSun, Penny, niinii, curly, lici, mojcapokrajculja, mamica deklicam, MEGi20, kaatkaa, Tippi, brioš, Nikki34, anonimna , Martyna83, zvezdica.zaspanka83, Nessika18, jona klara
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?