|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 11 12 [13]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013
27.2.2013 7:42:38   
Anonimen
Jaz imam eno pripombo.
Punce lepo da čvekate. Ampak meni, po nekaj letih ne zanositve, me nekako zaboli ob branju vaših sporočil. Na sosednji temi čvekajo nosečke - se ne bi preselile tja. Ali pa na zasebna sporočila. Ker kar nekaj postov v tej temi je nosečniških, pa pregledi, pa knjižice... Nobenega pa po pričakovanju plusa.
Ne me narobe razumeti za vsako sem vesela, za vsako čestitam in ji iz srca želim lepo nosečnost in zdravega otroka. Potem pa se s temi nosečniškimi temami preselite drugam. Saj rada preberem, ko pride kakšna nazaj povedat kak je otroček, kak je bilo na pregledu. Ampak ne pa vsak post nosečniški.
Upam, da nobena na zamer.

Pa seveda čestitke še novim nosečkam user posted image

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 301
27.2.2013 7:44:36   
Anonimen
Jaz imam eno pripombo.
Punce lepo da čvekate. Ampak meni, po nekaj letih ne zanositve, me nekako zaboli ob branju vaših sporočil. Na sosednji temi čvekajo nosečke - se ne bi preselile tja. Ali pa na zasebna sporočila. Ker kar nekaj postov v tej temi je nosečniških, pa pregledi, pa knjižice... Nobenega pa po pričakovanju plusa.
Ne me narobe razumeti za vsako sem vesela, za vsako čestitam in ji iz srca želim lepo nosečnost in zdravega otroka. Potem pa se s temi nosečniškimi temami preselite drugam. Saj rada preberem, ko pride kakšna nazaj povedat kak je otroček, kak je bilo na pregledu. Ampak ne pa vsak post nosečniški.
Upam, da nobena na zamer.

Pa seveda čestitke še novim nosečkam user posted image

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 302
28.2.2013 12:09:20   
mehurcica
Punce jaz se po dolgem času javljam z veselo novico, včeraj zagledalauser posted image . Pa še kar nisem verjela, tako da sem poskusla še s clear blue in tud tam je bil +.
Držim pesti tudi za vse vas ki še upate. Boste videle, tudi za vas bo prišel pravi čas, samo ne vdajte se. Polivam z roooooooooooooooooooooooooozzzzzzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaaa.

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 303
28.2.2013 14:43:57   
goa
pomota

< Sporočilo je popravil goa -- 28.2.2013 14:45:37 >

Vedno lahko dosežeš vse kar si želiš, samo vztrajati je treba.

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 304
28.2.2013 14:49:10   
Anonimen
user posted image

user posted image

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.
user posted image lici user posted image
bebica25
Anonimna user posted image

2.2.
MEGi20
delfincek85

4.2.
user posted image 00PoLoNa00user posted image

7.2.
Anonimna user posted image
user posted image teodora75user posted image

8.2.
user posted image Nikki34user posted image

9.2.
_sunshine_
anonimna123

13.2.
user posted image pika555 (8. krog)user posted image
snowgirl

15.2.
Shana86 (13. krog, 3. s klomifenom)
aksuram

19.2.
user posted image ta*mala (2. krog po SS)user posted image
tamala86

20.2.
snika (8. krog)
user posted image bybika_1987 (20./22.2., 5. krog)user posted image
Radenska_

21.2
witch

23.2.
S* (15. krog)

24.2.
lidik
user posted image Kate15 user posted image
emibu

25.2.
waja
Tammyv

28.2.
Anonimnauser posted image (1. krog)

user posted image mehurcicauser posted image

x.2.
mamica deklicam (13. krog)
Kaličopka6
lillith82

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 32

NOSEČK: 9
user posted image USPEŠNOST: 28,12% user posted image

NAVIJAČICE:
Katte, witch, LittleSun, Penny, niinii, curly, lici, mojcapokrajculja, mamica deklicam, MEGi20, kaatkaa, Tippi, brioš, Nikki34, anonimnauser posted image , Martyna83, zvezdica.zaspanka83, Nessika18, jona klara

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu goa)
  Neposredna povezava do sporočila: 305
2.3.2013 0:28:58   
Katte
Čestitam vsem novim nosečkam. In vam želim lepo nosečnost. Vsem ostalim pa želim, da se vam največja želja uresniči v prvem pomladanskem mesecu. Marec bo lep user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 306
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 11 12 [13]
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 11 12 [13]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?