|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rabim pomoč - CB in CB digital
9.1.2013 13:16:48   
Anonimen
Včeraj sem delala test cb- pokalzal se je komaj rahel plus, danes zjutraj test ponovim, plus že bolj izrazit(kot slika c na navodilih), ok se že veselim, ampak kljub vsemu letim v lekarno in kupim še CB digital in razultat -! Nič jasno user posted image !
Potem razstavim test cb digital, ker me je res zanimalo kako deluje in vidim 2 trakca . in sicer na enem 2 črtice (ena močna in ena rahla in še en test kjer je samo ena rahla črta) in grem na net, preberem na enem tujem forumu, da en trakec je za določitev nosečnosti(tisti z dvema črtama) in drugi da pokaže koliko je stara nosečnost(ker sem mela tisti test ki pokaže še tedne nosečnosti zraven)! Ne vem kateri test je sedaj bolj zanesljiv, kajm mislite? Se je kateri zgodilo že kaj podobnega? Bom počakala 2 dni in naredila še en test, ampak vseeno mi ne da miru! Kaj mislite?
Bom poskusila prlimati slike gor, ampak so ful slabe kakovosti in ne vem če se kaj sploh vidi!
user posted image
user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rabim pomoč - CB in CB digital
9.1.2013 15:03:52   
tix
jaz ni ne moram pomagati, se mi pa zdi zanimivo da sta ubistvu taka trakca kot naprimer first sign

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.1.2013 15:05:44   
Tippi
Jst povsod vidim črtice user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.1.2013 17:21:40   
Anonimen
Delala prvo BabyCheck- prvi test negativen(no, tam ko se nariše črtica, da si test pravilno naredil, sta bli dve-oziroma ena zmazana), čez en dan je bil drugi testek rahlo pozitiven- komaj vidna črtica. Naredila še CB digital(negativno mi je vedno prav pokazal!)- pozitiven, pisalo, da sem noseča 1-2 tedna. In zdaj sem tik pred PDP.

Tako, da zate nevem, kaj ti svetovat.

Ponovi test čez tri dni.

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.1.2013 16:58:10   
Anonimen
Nam lahko razkriješ, ali je bil potem test pozitiven ali negativen?

Za bodoče, da bomo vedeli, kolk so ziher.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
15.1.2013 18:20:02   
misssi
zivjo vsem..

zadnja dva dni brskam po raznih forumih.. zanima me kaksne imate izkušnje glede first sign duo testa.. delala sem ga vceraj pa je bila crtica malo manj vidna ampak bili sta dve danes pa isto. M izostaja 5 dni.
kar naprej sem lacna, pridobila sem iz mojih stalnik 65 na 70 kg.. obcutek pa imam ko da bi vsak cas lahko dobila m ampak je pa rahel rdeckasto beli tok..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.1.2013 18:23:12   
misssi
z fantom ne uporabljava kondomov in ne jem tabletk saj so mi pred 5 leti zdravniki rakli da bom zelo tezko zanosila saj sem bila sama nedonošenček . ne vem ce upam verjet testu ali ze sama vidim crtice .. z mojim ze dolgo delava na tem pa do sedaj se nisem imela takih dveh testov.

(odgovor članu misssi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.1.2013 10:01:02   
Jassika
Po prebiranju postov tukaj gor, si upam trdit, da ravno first sign testi niso ravno najbolj zanesljivi. Čeprav meni so pa vedno pokazali prav, ko je bila user posted image  sta bili user posted image  ko je ni bilo, samo 1. Ampak da boš ziher, si nabavi CB digital. Tam pa naj res ne bi bilo nejasnosti. držim pesti in ti zelo privoščim da si srečka user posted image  user posted image

(odgovor članu misssi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.1.2013 14:39:14   
misssi
zal test je bil uredu ampak slo je naprej. ostajam nenoseča nesrecka z upanjem kakor ze 6 let do sedaj.

hvala za informacijo.

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.1.2013 9:42:52   
Jassika
missi user posted image user posted image  žal mi je, da je do tega prišlo. Sama sem dala to skozi 2 x in vem kako boli. Ne predstavljam pa si, kako je, če imaš pri tem še težave z zanositvijo. Ampak če so ti dr. rekli da boš težko zanosila, pa si, boš mogoče tudi v drugo. Držim pesti, da vama čim prej rata (sem prepričana, da če vama je 1 x, da vama bo spet user posted image )

(odgovor članu misssi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.1.2013 9:42:58   
Jassika
missi user posted image user posted image  žal mi je, da je do tega prišlo. Sama sem dala to skozi 2 x in vem kako boli. Ne predstavljam pa si, kako je, če imaš pri tem še težave z zanositvijo. Ampak če so ti dr. rekli da boš težko zanosila, pa si, boš mogoče tudi v drugo. Držim pesti, da vama čim prej rata (sem prepričana, da če vama je 1 x, da vama bo spet user posted image )

(odgovor članu misssi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.1.2013 10:01:27   
m_o_i
zanimivo-meni je pa ravno first sign pokazal pravilno in je CB zatajil...

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.2.2013 7:38:01   
00PoLoNa00
Aninimna...

Jaz sem včeraj prav tako naredila Clearblue digital in je bil rezultat negativen, ko sem ga pa razstavila, so pa črtice čisto enako kot pri tebi. Tam ko sta dve, je ena močnejša in en manj intenzivna, na drugem pa samo ena. Bom tudi jutri ponovila z navadnim Clearblue.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.2.2013 7:45:31   
00PoLoNa00

Sem pa tudi šla malo pobrskat po netu, pa sem videla,da imajo nekatere kar močnejšo črtico na drugem trakcu. Mogoče pa je test prehitro in ti digitalni potrdi od določene intenzitete naprej? user posted image

Pozdrav vsem!

(odgovor članu 00PoLoNa00)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.2.2013 9:55:49   
d_m_b
00PoLoNa00, kako je pokazal navaden CB? Zanima me še, koliko časa po predvideni menstruaciji si delala digitalni test? Jaz imam redne user posted image na 28 dni, danes je pa že 39 dan po zadnji, in je še kar ni. CB digital sem delala v ponedeljek in mi je pokazal -, potem sem pa po tej temi videla da ste ga razdrle in sta bili lepo vidni dve črtici. Zdaj pa nevem ali bi šla še po en test..
Hvala za odgovor user posted image

(odgovor članu 00PoLoNa00)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.3.2013 10:51:40   
Anonimen
jaz prisegam na Seratec - dobi se v lekarni, je tak trakec, pride pa nekaj več kot 1 eur, nikoli me še ni pustil na cedilu, tudi včeraj ne, ko sta se pojavili svetli ampak jasni user posted image . user posted image

Babycheck npr. mi sploh ni všeč, je sicer tudi dal pozitivni rezultat, ampak precej svetlejšo črtico kot Seratec

in ker se je moj hotel prepričat, je rekel, da naj grem še po Clear blue, pa sem vzela digitalnega ravno zarad tega, ker sem že ogromno brala, da ni prav pokazal oz. so imele punce težave z odčitavanjem rezultata.

cca. 3 dni pred predvideno M mi je dal CB digital jasen +

(odgovor članu d_m_b)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
21.3.2013 10:53:37   
Metuljčica 2013
jao, cela zmešnjava, da popravim:

pa sem vzela digitalnega ravno zarad tega, ker sem že ogromno brala, da NAVADNI CB ni prav pokazal oz. so imele punce težave z odčitavanjem rezultata.

zdaj pa je user posted image

< Sporočilo je popravil Metuljčica 2013 -- 21.3.2013 10:54:57 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?