Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pomoč pri izbiri otr. smuči 28.12.2012 18:54:30
|
|
|
|
sončnica14
|
Živjo, meni se zdijo kar malo prevelike, kolikor jaz vem, naj bi bile visoke nekje do brade, več ne. A v trgovini vam niso nič svetovali?
|
|
|
|
RE: pomoč pri izbiri otr. smuči 28.12.2012 23:42:34
|
|
|
|
mala zirafa
|
Če ji zamenjamo za 110cm, ji ravno komaj segajo niti ne do brade in ji bodo drugo leto sigurno prekratke.Bile so drage in bi radi da bi trajale vsaj dve leti.Je povprečen smučar.
|
|
|
|
RE: pomoč pri izbiri otr. smuči 29.12.2012 0:01:18
|
|
|
|
nananaja
|
hja, pri otroku boste težko računali, da bodo smuče trajale dve sezoni, tudi če obdržite te. Meni je sestra rekla, da so bile ponavadi smuče v začetku sezone med nosom in čelom, konec sezone pa pod brado, torej od predolgih do prekratkih. Zato je težko biti pameten. Moje razmišljanje: Če boste hoteli prišparati, imeti pa pravilne dolžine, se boste morali odločati za rabljene. Če hočete vedno nove, boste kupili predolge za prvo sezono, v drugi sezoni bodo malo krajše. Ali pa boste kupili cenejše blagovne znamke, ki so za povprečne smučarje čisto dovolj. Pri nas je imela lani za začetni tečaj bolj kratke, pa je učitelj rekel, da ni problem, je pa enkrat na tričetrt rekel, če ji lahko priskrbimo 10cm daljše palice. Sem pa ugotovila, da imajo otroci, ki hodijo na tečaj, zelo različno velike smuče.
|
|
|
|
RE: pomoč pri izbiri otr. smuči 29.12.2012 9:42:04
|
|
|
|
Stanislava_
|
Dolžina naj bi bila med brado in nosom, če prav vem. Te, ki si jih kupila, so najbrž nekje do oči. Če povprečno smuča, bo z njimi zvozil tudi to sezono, po moje. Sem pa povprečen smučar, da se ne boš preveč zanašala .
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?