|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prodam Bugaboo Cameleon
28.12.2012 12:14:36   
malaMravljica
Jaz oz mi prodamo vozicek Bugaboo Cameleon v canvas izvedbi, spodnji del temno moder, zgornji del tista lepa sredno modra barva. Kosara, sportni del, mreza proti komarjem in dezna prevleka. Gume so polna guma in ne napihljive. Zelo lepo ohranjen. Ce se kdo zanima dam slikce na zs, tudi ceno na zs. Mi smo bili z vozickom res zelo zadovoljni, nikoli problemov. Vozicek je bil vedno spravljen v stanovanju, nikoli kje zunaj, v kleti ali garazi. Vozicek dam v original embalazi, z vsemi papirji in DVD-jem ki mu pripada.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
28.12.2012 12:30:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Prodam Bugaboo Cameleon
28.12.2012 13:27:48   
malaMravljica
Ne, ne bi se ga rada znebila, ker pri nas bo zihr vsaj en solzice tocu po tem vozicku. Prej je mali videl, da ga razstavljam in dajam v skatlo in je rekel, da ne, da je njegov in ga se rabi. Je bil nas edini vozek in res mega. Se spomnim, ko sem tam na zacetku nosecnosti odkrila ta vozek in mojemu povedala kolk stane, je rekel, da najin nerojen otrok se nima izpita, da ne rabi avta. Pol po kaksnem pol leta voznje vozka je pa zacel govorit, da je genialen. Sicer smo ga ze kar nekaj casa rabili le, ce je v avtu popoldne zaspal, je bil pa vseeno 3 leta nas vozek in ga bom prav s tezavo dala stran. Sem smotana, saj vem.

Mali sinek je pa res ze pravi mali mozek, zelo pridem, na momente ima kaksno svojo muho, drugace pa priden in ga ne menjam user posted image trenutno pa novih clanov ne nacrtujemo in zato morem pocasi prodat zadevice. Cela gora stvari se je nabrala, vsake tolko dam na e- bay in pol sibajo paketi ven.

Imate tudi vi cameleona doma?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
28.12.2012 14:12:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

kuhanje
tinchek1980

Kako pogosto doma kuhate?

nikoli (2%)

redko (4%)

le konec tedna (11%)

vsake 2 dni (13%)

vsak dan (71%)

Število vseh glasov: 228

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!