Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 28.12.2012 12:30:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Prodam Bugaboo Cameleon 28.12.2012 13:27:48
|
|
|
|
malaMravljica
|
Ne, ne bi se ga rada znebila, ker pri nas bo zihr vsaj en solzice tocu po tem vozicku. Prej je mali videl, da ga razstavljam in dajam v skatlo in je rekel, da ne, da je njegov in ga se rabi. Je bil nas edini vozek in res mega. Se spomnim, ko sem tam na zacetku nosecnosti odkrila ta vozek in mojemu povedala kolk stane, je rekel, da najin nerojen otrok se nima izpita, da ne rabi avta. Pol po kaksnem pol leta voznje vozka je pa zacel govorit, da je genialen. Sicer smo ga ze kar nekaj casa rabili le, ce je v avtu popoldne zaspal, je bil pa vseeno 3 leta nas vozek in ga bom prav s tezavo dala stran. Sem smotana, saj vem. Mali sinek je pa res ze pravi mali mozek, zelo pridem, na momente ima kaksno svojo muho, drugace pa priden in ga ne menjam trenutno pa novih clanov ne nacrtujemo in zato morem pocasi prodat zadevice. Cela gora stvari se je nabrala, vsake tolko dam na e- bay in pol sibajo paketi ven. Imate tudi vi cameleona doma?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.12.2012 14:12:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
kuhanjetinchek1980Kako pogosto doma kuhate?nikoli (
2%)
redko (
4%)
le konec tedna (
11%)
vsake 2 dni (
13%)
vsak dan (
71%)
Število vseh glasov: 228Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!