|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   preveč panike??
26.12.2012 7:47:16   
martinaaa
Pozdravljeni!

Sem v 26 4/7 tednu in zadnje tri dni opažam spremembe pri gibanju mojega dojenčka. Prve gibe dojenčka sem začutila v 18. tednu nosečnosti, ki so bili vsak dan močnejši in še nekaj dni nazaj sem lahko po desetkrat na dan opazovala, kako se mi cel trebuh premika sem ter tja. Zadnje tri dni pa moram biti cel dan pozorna, da komaj občutim kakšno brco dojenčka. Drugače se je veliko časa v dnevu zelo premikal, zdaj pa ga komaj začutim. Je lahko kaj narobe ali sem brezveze zaskrbljena?

Vesela bi bila kakšnega odgovora!
Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: preveč panike??
26.12.2012 9:57:05   
SMT3
Da boš mirna,pojdi v porodnišnico in povej,da ga malo čutiš.Saj so zato tam,da te pregledajo in vidijo,kako se mu godi.Srečno

(odgovor članu martinaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.12.2012 9:19:23   
abc123
Meni se je podobno zgodilo. Nekaj dni, ravno okoli 26-27 tedna sem ga zelo slabo čutila in sem bila tudi kar zaskrbljena, potem pa kar naenkrat tako kot prej, zdaj v 28. tednu pa je spet zelo živahen. Mogoče ker sem bila tudi sama malo pod stresom in utrujena, pa še išias sem fasala.

(odgovor članu SMT3)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.12.2012 9:38:19   
tečla
Pojdi v porodnišnico in povej kaj se dogaja. Te bodo pregledali in te pomirili

(odgovor članu abc123)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.12.2012 10:41:54   
Sadrika
Baje, da se ravno v tednih 25-28 poveča količina plodovnice in posledično občutimo manj brcik. To je obrazložil tudi Pušenjak na njegovem forumu.

(odgovor članu tečla)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.12.2012 15:19:03   
Taddy78
Tako kot je napisala moja predhodnica, je to verjetno zaradi povečanja količine plodovnice.
Bi pa tudi jaz na tvojem mestu šla raje na kak preled. Meni se je podobno zgodilo v obeh nosečnostih sicer kasneje (33.teden v obeh) in sem imela polihidramnij-preveč plodovnice.
Na UZ-ju ti izmerijo žepke, je pa to stanje lahko tudi zaradi sladkorne...
Pri sinu se je količina proti konci tako zmanjšala, da sem mogla iti rodit, pri hčerki pa sem prosila za sprožitev poroda, ker enostavno nisem čutila gibov (med UZ pregledom me je G večkrat vprašala, "si čutila to", pa nisem nič).

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?