|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali je to normalno?
9.9.2005 19:18:13   
lenika
Danes ponoči, sem morala 2 krat na vodo, danes čez dan pa hodim kar redno na vsako uro. Vem, da nosečnice veliko hodijo na vodo, vendar me vseeno zanima, če je normalno, da imam takšne težave že v tako zgodnji nosečnosti?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ali je to normalno?
9.9.2005 19:32:31   
arielca
Če veliko piješ, je normalno, da veliko lulaš. Jst sem tut pogosto dežurna na stranišču ! Mislim, da si lahko brez skrbi!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ali je to normalno?
9.9.2005 19:50:52   
Jančika_
Jap, vse normalno. Na začetku je tako zaradi hormonov, potem večajoča se maternica pritiska na mehur. Ko je maternica velika približno kot pomaranča, se "zagozdi" nad kosti, takrat je nekoliko bolje; potem pa raste in raste - in na koncu si spet kar naprej na wc-ju. Radost.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ali je to normalno?
9.9.2005 19:56:38   
ZARA
OOO ja, jst sem celo nosečnost presedela na Wc-ju, vsaj občutek je bil tak...vedno sem pri G brez problema dala vodo, hehe...(sploh zadnje mesece je žur - all the way)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ali je to normalno?
9.9.2005 20:56:56   
PiaM
Ponoči hodim obvezno 2x in sem na školjki tako dolgo, da vmes dremljem...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ali je to normalno?
10.9.2005 10:28:31   
SašaR
Jaz hodim na WC ponoč samo enkrat, če pa slučajno celo noč ne grem pa se mi udi da je nekaj narobe!
Pomoje je vse OK če hodiš večkrat. Tudi jaz sem na začetku skoz visela na WC (čez dan) pa sploh nisem veliko več pila.

LP;

17W 1D

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ali je to normalno?
10.9.2005 10:47:11   
sonca
Tudi jaz sem nonstop na WC pa če pijem ali ne. Do zdaj sem bila tak navajena da več kot liter tekočine nisem popila na dan. Kako pa je v nosečnosti? Koliko priporočajo?

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ali je to normalno?
10.9.2005 11:42:03   
lenika
V nosečnosti priporočajo pitje čim več tekočine na dan. Od 2-3 litre.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ali je to normalno?
10.9.2005 17:30:14   
nat30
Vsekakor normalno. Sploh, če nizko nosiš.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Ali je to normalno?
10.9.2005 17:35:12   
kati1
sem imela obdobje ko sem hodila na 1/2 ure (za znoret) ... pa tud to mine

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?