|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Amazon.de
5.12.2012 23:38:23   
takotako
Ok ne vem al sem spregledala al ne. Uglavnem neki sem naričila prek Amazon.de. Plačala še nisem ker ne vem kje bi lahko pogledala za stroške pošiljanja? Oz ali je končna cena ki jo moram plačat cena z dostavo?
Hvala...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Amazon.de
6.12.2012 11:21:52   
rozilu
Hm, ne razumem čisto kako si lahko naročila, ne pa plačala?

Zdaj se ne spomnim točno kakšne možnosti imajo za plačilo - poleg kreditnih kartic najbrž tudi paypal. Dvomim da še kaj drugega. Če se torej prebiješ do konca naročanja, je zadnji korak "plačilo". Tako da če nisi prišla do tega koraka, nisi še nič naročila. (seveda moraš prej dodat številko kartice itd.)

Tista končna cena je že z dostavo, ja! Amazon me jezi, ker sicer okvirno piše kako je z dostavo (ali dost. v slo in kake so cene), samo pol se dostikrat zgodi da ne dostavljajo (in to vidiš ko že hočeš speljati naročilo) oz. tik pred zdanjim korakom, ko napiše končno ceno, vidiš da je dostava 30€ al kaj podobno nesprejemljivega.

Če ma pa katera drugo izkušnjo oz. možnost, naj pove. user posted image

(odgovor članu takotako)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.12.2012 11:26:39   
ronja
Na koncu, predno zadnjič klikneš, je cena s stroški pošiljanja, ja. Ampak je ne vidiš predno ne daš že vsega not: svojega naslova, št. kartice itd... Tako da tik predno končaš z nakupom (pa po tistem ko misliš, da bo to to:D) si lahko še premisliš. Sicer pa tudi eč bi že naročila, če takoj prkličeš, ne plačaš nič, ker še niso poslali. Preverjeno oboje.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu takotako)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.12.2012 11:29:53   
malaMravljica
Ja Rozilu, men vecinoma dostavljajo zastonj user posted image no, sej ce bos kdaj v kaksni zagati me pocukaj za rokav, sam men se zdi, da imajo te firme kar ok cene za posiljanje, tudi mene pride paket, ce je lih mal vecji vsaj 17 eur, ce ne 20+

Drugac pa odgovor za avtorico vprasanja. Ti zagotovo kje pise kaj in kako, ne vem na pamet, ker ze dolgo nisem nic pri njih kupovala. Ce mi lahko, mi daj kaksen link, kamot na zs in ti pogledam.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.12.2012 13:17:37   
takotako
Ne nisem še naročila čist do konca ker mi je moj kartico vzel v službo. Zanimal me je če bo na koncu vse skupaj z poštnino. mal me je blo strah da mi bojo poštnino kasneje zaračunal. Ok tok da vem kje to vidim. Hvala vam!!!

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.12.2012 14:23:56   
ronja
takotako, poštnina bo že not, edino zna bit dražje zaradi davkov - mi mamo višje davke in včasih to na pošti direkt računajo... Tam je namreč računan nemški davek, naš je pa mal drugačen;). Tega ti amazon ne more zračunat, ker ne pozna vseh davkov, pa ker ga tudi oni ne obračunavajo.

< Sporočilo je popravil ronja -- 6.12.2012 14:35:08 >

(odgovor članu takotako)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.12.2012 16:30:30   
ellie
Jaz redno naročam preko nemškega amazona user posted image ampak samo tisto, kar je poslano od njih...ne stvari, ki jih druge trgovine prodajajo preko njihove strani. Tako da je končna cena tista s poštnino.. V slovenijo je poštnina nekje 15 eur. Če je možno pa naročim h komu v Avstrijo, ker je brez poštnine user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.12.2012 16:44:57   
rozilu

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Ja Rozilu, men vecinoma dostavljajo zastonj user posted image no, sej ce bos kdaj v kaksni zagati me pocukaj za rokav, sam men se zdi, da imajo te firme kar ok cene za posiljanje, tudi mene pride paket, ce je lih mal vecji vsaj 17 eur, ce ne 20+

Hvala mM :) sej včasih pomislim, da bi naročila sorodnikom, sam pol se spomnim na njihovo poštnino, pa se ne splača več. Pridejo pa tudi malo preveč poredko...

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.12.2012 12:03:46   
ronja
Če je možno pa naročim h komu v Avstrijo, ker je brez poštnine

Za knjige in cdje, za ostalo je poštnina.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.12.2012 9:31:45   
simin
Precej kupujemo na Amazon.de, naročamo h kolegu v Avstrijo, ker smo blizu meje doma, poštnina je izključno za izdelke, ki jih Amazon prodaja za druge ponudnike, kar pa imajo oni sami v centralnem skladišču, pa je poštnina gratis.
saj na koncu, ko daš artikle v košarico tudi lahko vidiš, kaj je njihovo in kaj ne in za katero stvar posebej plačaš poštnino, ker tudi potem ne pride vse naenkrat po pošti, ampak lahko v razmaku nekaj dni.
take so naše izkušnje...vedno pa  smo bili zelo zadovoljni.user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.12.2012 17:30:58   
ellie
Za vse kar prodaja amazon je zastonj poštnina, ne samo cd-je in knjige. Ampak mora pa prodajat amazon. Jaz sem že tako zverzirana, da po obliki oglasa vem, kaj je od amazona in kaj od drugih ponudnikov user posted image

(odgovor članu simin)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.12.2012 21:31:54   
malaMravljica
Kaj ni tako, da ima Amazon zastonj postnino nad 20 eur nakupa, in knjige so tudi zastonj ali pa vse zastonj, ce si vclanjen v tisti njihov "klub" ko imas potem vso postnino zastonj in ultra hitro dobis robo.
Res zadnje case ne kupujem dosti pri njih in tocno ne vem.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?