napolitanka3
|
Punce, hvala za vse odgovore :) O ja, plusek je več kot zaželjen ;) Si ga močno, močno želimo. Tako da, ja, bom opravila test, in bomo videli. Se že malo preveč veselim +, tako da sama sebe malo "bremzam", za vsak slučaj, če pluska ne bo. Izcedek ne smrdi, sploh nima vonja, sploh pa nima tistega vonja, kot je pri menstruaciji. Izcedka v bistvu že 2 dni ni, malo rjavega se pojvai, ampak vse v sluzi. Špika me v jajčnikih, zvija me kot pred menstruacijo, ampak v bolj blagi obliki, križ me boli, slabosti so prisotne vsak dan po istih "intervalih",... mižek; sluz je bila sprva sveto rdeče barve. Ampak samo, ko sem šla na stranišče, drugače je bilo par majhnih kapljic čez dan. Je pa tako, da kot sem preračunala ovulacijo, zadnjo in vse ostalo, bi znalo biti to to. Ker pri prvi nosečnosti, sem imela prvi mesec, ko sem zanosila, še rahlo krvavitev, drugi mesec tudi, ampak bolj svetlo roza barve, in je trajalo malo časa; kak dan, dva. In potem je nosečnost potekala popolnoma normalno, niti enkrat nisem imela slabosti, nobenih težav, nič. Tako da, bomo videli, kaj bo zda pokazalo Vsem želim lep dan
|