|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ima mogoče katera od vas podobno izkušnjo?
30.11.2012 8:48:40   
Anonimen
Pozdravljene. Stvar je sledeča. 6. novembra sem imela menstruacijo. Ciklus imam točno na 28 dni, tako da bi morala menstruacijo dobit 4. decembra. 26. novembra se je pojavila sluz svetlo roza barve, naslednji dan malo več sluzi rdeče barve, 3. dan skoraj nič, le kakšna kapljica tu pa tam, včeraj pa tudi praktično nič razen kake kapljice. Ampak samo, ko grem na stranišče, vložek je praktično ves čas čist. Slabost me daje že dober teden, če ne še kakšen dan več, apetita nimam, zasmrdi mi že samo, če grem v trgovino...Pri prvi nosečnosti ni bilo nobenih slabosti, ali kakšnih drugih znakov, je pa bila tudi vgnezditvena krvavitev, ki je pa trajala samo dan ali dva. Od včeraj so spet prisotni krči, kot pri menstruaciji, trebuh je napet, in dojke ravno tako. Je imela katera od vas podobno izkušnjo?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ima mogoče katera od vas podobno izkušnjo?
30.11.2012 11:27:14   
Anonimen
Najbolje da počakaš do torka in narediš nosečniški test. Lahko da je bila vgnezditvena, lahko da pa je bil zgodnji SS...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.11.2012 11:35:25   
Tippi
Lahko je vgnezditvena, lahko tudi ne. Lahko je pobrkan ciklus. S temi krvavitvami je vedno tako, da lahko so dobre, lahko slabe. Pa saj to veš. Kle se ti lahko oglasijo tiste, ki so imele vgnezditveno, kot tudi tiste, ki so krvavitve pomenile SS. Tako da boš bolj malo potolažena in pomirjena. Ker pač ženske smo unikat in naši ciklusi, ovulacije ipd. tudi user posted image
Če si pluska pluska želiš, držim pesti. Če si ga ne, tudi držim pesti. v vsakem primeru boš pa najbolj zagotovo vedela, ko boš naredila test. druge ni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.11.2012 12:44:26   
Shana86
Lahko bi bila ovulacijska krvavitev (nestabilen endometrij ob nihanju hormonov), lahko da imaš vnetje (izcedek smrdi? imaš bolečine?), lahko tudi vgnezditvena. In glede na to, da je od tega že par dni, bi ob vgnezditveni zdaj test lahko že bil pozitiven - poskusi?
Lahko pa, kakor je rekla Tippi, gre pač samo za eno brezpomensko hormonsko motnjo, ki se je pojavila prvič in zadnjič. Slabost je ob tem lahko čisto slučajno, saj razsaja 1001 viroza.
Želim ti, da se stvar zate čim bolje uredi user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.11.2012 15:52:39   
mižek
mene pa zanima kaka je ta tvoja sluz je prozorna, ali je sploh več ni.
Namreč menstruacijo naj bi dobila 3.12 kljub temu da imam že enega otroka se ne morem spomniti kakšen je bil izcedek iz nožnice tik pred predvideno menstruacijo pri prvi zanositvi. Ker imam vedno pred vsako mens. povečane prsa, nemorem na podlagi tega tudi ne oceniti. Sem pa napihnjena že cel mesec odkar sva user posted image . Vmes sem imela občutek kot da imam kamen v trebuhu, en dan so me boleli jajčniki, kome ponavadi pred user posted image ne bolijo, načeloma me samo prvi dan menstruacije.
No skratka nosečke, kakšen naj bi bil izcedek pred predvideno menstruacijo, kljub temu da je ni? Upam da me razumeteuser posted image

< Sporočilo je popravil mižek -- 30.11.2012 15:53:38 >

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.12.2012 12:14:03   
napolitanka3
Punce, hvala za vse odgovore :)

O ja, plusek je več kot zaželjen ;) Si ga močno, močno želimo. Tako da, ja, bom opravila test, in bomo videli. Se že malo preveč veselim +, tako da sama sebe malo "bremzam", za vsak slučaj, če pluska ne bo.

Izcedek ne smrdi, sploh nima vonja, sploh pa nima tistega vonja, kot je pri menstruaciji. Izcedka v bistvu že 2 dni ni, malo rjavega se pojvai, ampak vse v sluzi. Špika me v jajčnikih, zvija me kot pred menstruacijo, ampak v bolj blagi obliki, križ me boli, slabosti so prisotne vsak dan po istih "intervalih",...

mižek; sluz je bila sprva sveto rdeče barve. Ampak samo, ko sem šla na stranišče, drugače je bilo par majhnih kapljic čez dan. Je pa tako, da kot sem preračunala ovulacijo, zadnjo user posted image in vse ostalo, bi znalo biti to to. Ker pri prvi nosečnosti, sem imela prvi mesec, ko sem zanosila, še rahlo krvavitev, drugi mesec tudi, ampak bolj svetlo roza barve, in je trajalo malo časa; kak dan, dva. In potem je nosečnost potekala popolnoma normalno, niti enkrat nisem imela slabosti, nobenih težav, nič. Tako da, bomo videli, kaj bo zda pokazalo user posted image

Vsem želim lep dan user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?