bobek05
|
Dobro jutro, vsem skupaj..
Danes se spet odlično počutim (ampak verjetno ne za dolgo, ker nekdo vrta pod našim oknom ). Anej spi - danes je spet podiral rekorde - zaspal je ob 20h, se zbudil ob 7h, se najedel zdaj pa spet spi. Zdaj ko razmišljam o tem, se mi zdi, da je to le ena faza, ker je skoz dan ful aktiven (vso to brcanje, kriljenje in oglašanje, pa na koncu še kopanje) ga verjetno ful utrudi (čeprav tudi skoz dan malo dremlje) in po moje, ko se bo 1x navadil na vse to, bo mogoče kaj manj spanja... Vsaj skoz dan. V glavnem upam, da bo čim dlje trajalo, ker se kar navadiš tako preležat do jutra ..
Zdaj grem pa malo čistit (čeprav se mi zdi, da vsak dan čistim), ker nikamor ne pridem - likalne deske sploh ne pospravljam, ker vsak dan likam (za znoret!! ).. Posodo sem že umila, posesat še moram (ko se Anej zbudi), grem pa SPET likat, pa gor brisat
Cipresa, saj vem, da se moram šparat.. Mi je moj G (ki je bil tudi moj porodničar) rekel, da lahko traja en čas, pa da prve 3 mesece boljše da nič ne delam, potem pa po počutju.. Nisem pa človek za jogging. Rada imam aerobiko in takšne zadeve, pa fajn divjo muziko zraven .. sem si jo že celo nosečnost navirala (pojma nimam zakaj mi paše - prej niti ne), pa še zdaj si jo naviram. Se mi zdi, da se s tem sproščam (kakšen čuden način sproščanja ) - ja, vsak po svoje..
|