Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Križarjenje Egipt, Jordanija, Izrael 19.11.2012 11:06:49
|
|
|
|
malaMravljica
|
Ce ne bos dobila nikogar za München ti dam en nasvet. Zeleznica ima eno mega ponudbo za vlak, dobis povratno karto baje za ene 30 eur in to je super truper cena za München in nazaj. Mal preveri na njihovi spletni strani ali pa celo poklici v Lj na glavno postajo, imajo eno stevilko za informacije. Sam to je karta, ki jo mores vnaprej narocit in ti jo baje celo iz Nemcije dol posljejo, ce prav vem. Ce bi te se kaj o tem zanimalo se lahko tudi tocno pozanimam, moj brat ve kaj in kako. Pol v Münchnu pa sam izstopis in stuk ali dva nizje na podzemno na S1, imas tekoce stopnice in s kufri ne bo nobenih tezav. Glede krizarjenja pa nimam nobenih izkusenj, kolegi ki hodijo na take zadeve so navduseni.
|
|
|
|
RE: Križarjenje Egipt, Jordanija, Izrael 19.11.2012 12:11:15
|
|
|
|
petruska
|
na internetnih straneh sem že preverjala za povratne karte ampak so zelo drage tam ok 85 € na osebo, mi smo pa trije in to nas bi prišlo več kot z avtom. Tole za 30 € je res ugodna ponudba ampak je ne najdem, te lahko prosim, če brata vprašaš za informacije. hvala ti:)
|
|
|
|
RE: Križarjenje Egipt, Jordanija, Izrael 19.11.2012 17:40:56
|
|
|
|
malaMravljica
|
poglej, sem sama nekaj nasla, brat mi bo pa zvecere lahko dal link in ti potem lahko potrdim, ce je to to. Iz Lj. strani sem sla na mednarodni vozni red in sem ti dala notri za 1.1 relacija Lj. München, 2 odrasli en otrok do 14let in mi je vrglo to ven, ce jaz prav razumem je to cena za vse 3, tako pise zgoraj in imas ceno sedaj 78 EUR za 3 v eno smer. Meni je to zelo ugodno, ce racunas bencin in potem se parkirisce v Münchnu za kaksen teden, pa se to, da mora en vozit, ... Mores pa baje to rezervirat na netu in ti pol oni posljejo dol karto, placas pa z pay palom al kaj je ze tisto. To mi je pa brat razlozu. In sem ze slisala za to, ko je mama sla na tej relaciji ji je sopotnica razlagala o tem, sam je rekla, da mores tok prej rezervirat, ker te karte kar hitro grejo. Jaz bi na tvojem mestu se v Lj. poklicala, vem da imajo eno stevilko, ki ni tista kratka ampak cist obicna st za Lj. in tam so vedno zeloooo prijazni in vedno so imeli mega predloge in dobre informacije. Jim morem prav eno javno pohvalo izrect za opravljeno delo par let nazaj http://reiseauskunft.bahn.de/bin/query2.exe/en?ld=9648&seqnr=4&ident=bz.02902948.1353342524&rt=1&rememberSortType=minDeparture&REQ0HafasScrollDir=2 do tu pa prides tako, da na tem linku tam gor levo kjer je vozni red kliknes na mednarodni vozni red http://www.slo-zeleznice.si/sl/potniki/slovenija Upam, da sem ti kaj pomagala.
|
|
|
|
RE: Križarjenje Egipt, Jordanija, Izrael 20.11.2012 0:14:48
|
|
|
|
ovnica7
|
Obstaja ena organizacija, imenuje se Goopti, ki organizira prevoze s kombijem na letališča. Sama sem se enkrat že zanimala, ampak se potem nisem odločila, ker ponavadi vozijo enkrat na dan in ker se prilagodijo vsem potnikom, lahko potem čakaš tudi več ur na letališču. Lahko se ti pa izide tako, da ne čakaš dolgo na svoj polet oz. prevoz nazaj domov. Takrat (dve leti nazaj) so bili cenovno zelo ugodni. Preveri na spletu za njihovo številko in se pozanimaj. Ali pa poglej na forum Odklopa, tam so se pred leti tudi dostikrat dogovarjali za skupne prevoze; samo ko sem nazadnje gledala ta forum, ta ni bil več to, ker se najdejo razni pametnjakoviči, kot na vseh forumih zadnje čase, ki so dajali žaljive komentarje na razna vprašanja (no, saj nekatera so bila res v stilu 'kakšen je pa ta in ta hotel', kar ni ravno najbolj popotniško vprašanje), in so potem forum precej degradirali, ker se normalnim ljudem ne da ukvarjat s takimi pametnjakoviči in potem iščejo informacije drugje. Pred leti si pa dobil dosti raznih uporabnih informacij.
|
|
|
|
RE: Križarjenje Egipt, Jordanija, Izrael 20.11.2012 0:20:22
|
|
|
|
ovnica7
|
Aja, pa če ni skrivnost, prek katere agencije ste rezervirali? Morda bi tudi jaz pogledala za kakšno križarjenje, ker zdaj z malim otročkom, ko je dela že itak dovolj, se mi sami ne da vse organizirat za potovanje v lastni režiji..
|
|
|
|
RE: Križarjenje Egipt, Jordanija, Izrael 20.11.2012 1:21:18
|
|
|
|
anisa798
|
Petruška :) Jaz in sestra potujeve, vendar 8.12 :) Midve sva dobile letalo iz Dunaja. Plačale sva transfer, ker sva samo 2. Drugače je pa res ugodno pri slovenskih železnicah. Jaz sem prišla 2.11 nazaj iz Msc Armonie (vzhodno sredozemlje)-tako da če te kaj zanima o ladji ali pa na splošno mi lahko pišeš na anisa798@gmail.com
|
|
|
|
RE: Križarjenje Egipt, Jordanija, Izrael 20.11.2012 8:48:02
|
|
|
|
petruska
|
Hvala za nasvete. Mi smo rezervirali prek Svet križarjenj, sem pa iste ponudbe videla tudi pri Palmi in še nekaterih agencijah. Ta ponudba je bila res ugodna in sicer 249 € na osebo za 8 dnevno križarjenje skupaj z letalsko karto skupaj. Mislim, da so vse aranžmaje prodali, ker je bil velik naval. Se pa splača pozanimat še za zadnja dva termina, če je kdo odpovedal, in sicer en odhod je 1.12. durugi pa 8.12. po teh terminih pa pridejo taka potovanja za 1099 €/osebo, sem ravno gledala novoletne ponudeb, kar pomeni da se res splača oz. bolj poceni skoraj ne more biti. Preverila sem že Gopti, vendar je tam ugodno, če rezerviraš 2 ali 1 mesec prej, drugače pa so cene kar visoke in ker smo se mi odločili na hitro nismo imeli časa za tako zgodnjo rezervacijo. Informacije na železnici še preverjam, sem pa ugotovila, da če potovanje začneš v petek, da potem te ugodnosti ne veljajo, mi pa moramo 1.12. štartati v petek, da pridemo pravo časno do Münchna. Anisa789 te kontaktiram.
< Sporočilo je popravil petruska -- 20.11.2012 8:49:48 >
|
|
|
|
RE: Križarjenje Egipt, Jordanija, Izrael 20.11.2012 22:05:45
|
|
|
|
malaMravljica
|
ja potem bo pa treba z avtom it. Iz Lj do Münchna rabis 4 ure. Brez zastojev Pa mal se pogooglaj za parkiriscem, preglej cene za parkirisce na letalsicu in pol poglej se za park&go v Münchnu. To so parkirisca z organiziram prevozom na letalisce, so malo stran od letalisca in imajo kombije in prevazajo na letalisce potem. Pri njih parkiras, pustis jim kljuc, poves stevilko leta in te dostavijo na zeljen terminal, potem pa te pocakajo pred vrati. Super zadeva, mi v Münchnu vedno to vzamemo, v bistvu je cenejse kot na parkiriscu, pa nekako hitreje prides skozi, gre tako hitro, ni treba nikjer parkirisca iskat in potem hodit iz parkirisca do terminala s kufri.
|
|
|
|
RE: Križarjenje Egipt, Jordanija, Izrael 21.11.2012 8:31:43
|
|
|
|
petruska
|
Sem ravno rezervirala na enem od takih parkirišč - Holzner Park & Fly, imajo res kombije in te peljejo na željen terminal za osem dni pa računajo, 44 €, mislim, da bo to najbolje. hvala:)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?