ronja
|
drugače sem mislila na tisto res trdo lepenko, ne običajen karton. Vem, da si to mislila, ampak vseeno ni enako trdno, je pa skoraj enako trdo za delat s tem kot z lesom, tako da se po moje ne splača - če že delaš, narediš ornk, vsaj za tamale, če ni to neka začasna reč za 14 dni... Midva sva kupila tegale:, zaenkrat zelo zadovoljna:) Je pa to nov, lesen, zbrušen, pobarvan, narejen pri nas... pa pride manj kot če kupiš starega (to ej samo pri nas mogoče...). Je pa to začasna varianta, ker bojo otroci tega prerasli - je namreč 70_x_140. če imaš prostor, bi se ti verjetno splačalo naredit dokončno varianto, če se ne mislite v kratkem selit... Mi tu nimamo možnosti za pograd navadne velikosti (oz. je to ali pa knijge - pa jasno, da to ni nobena alt_ernativa, dokler otroci lahko spijo tem, potem bomo pa upam da že kaj našli:D) Eh, klinc, vidim, da ne obstaja več ta link - sem ga probala najt na bolhi, pa ga tudi nisem več našla. No, to je bel pograd, velikosti 70_x_140, z lojtrico ki je navpično gor prišraufana, tako da ne zavzame nič več prostora:), smrekov les, od mizarstva Dobnikar, če rabiš cifro, ti pošljem, tu verjetno ne bojo pustili zaradi reklame:D. Stal je pa 140 samo pograd, pa še 35 predal spodaj (ga priporočam, če maš pomanjkanje prostora, grejo not posteljnine, pa nepremočljive prevleke, ap pižame, spalne vreče,...):).
< Sporočilo je popravil ronja -- 4.11.2012 14:24:59 >