Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
mleko in nadomestni obroki 8.9.2005 20:22:46
|
|
|
|
Marogica
|
Mi smo uporabili pri 4 mesecih frutolino, ki se meša z vodo-navodilo je napisano na škatli. Njabrž je tudi z podobnimi produkti enako.
Mislim, pa da tvoja punćka preveč je. Naš 9 mesečnik poje 250 ml mlečne kašice. Ne vem. Mogoče bi bilo bolje jo hraniti na 4 ure.
Jaz naredim tako, da ko poje svoj obrok, imam pripravljen še čaj v steklenički. Kadar mu ni dovolj, mu pač dam čaj. V bistvu spije še par požirkov čaja, pa ima dosti. Dostikrat so dojenčki paš žejni, predvsem po adaptiranem mleku. Ker pač teće mleko, ga pije-delno tudi zaradi žeje.
|
|
|
|
mleko in nadomestni obroki 8.9.2005 21:20:58
|
|
|
|
anitaa
|
Živjo!Naša pikica tudi pije beba 2,stara je 4 mesce in pol.Na približno 4 ure 100 do 120 ml.Sem pa,ko je dopolnila 4 m.začela z riževo kašico(milupa)ki se dela z mlekom zvečer.Po 14 dneh sem poskusila z bananino kašico po zajtrku z žličko pa ji ni bila všeč.Danes pa sem ji stisnila 1 korenček in ji ga ponudila z žličko pa je šlo več ven kot not,ostalo sem dala v flaško(2 žlici)in je popila.Jutri kuhano korenje zmiksano in razredčeno,pojutrišnjem pa jabolčni sokec itn. Lp.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?