|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   metersko blago v Ikei
24.10.2012 20:04:57   
mikina
Punce dajte mi povedat ali se splača v ikei kupiti metersko blago. Rabila pa bi za "tekstilne" vrečke oz. torbe. Ker potrebujem nekje za cca. 70 vrečk, bi šla tudi v Avstrijo po blago, če se splača.

www.ikea.com/at/de/catalog/products/20196925/

recimo nekaj takega
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: metersko blago v Ikei
24.10.2012 20:32:21   
gsatalema
Kaj si pogledala pri nas v kakšni diskontni trgovini, kjer blago na kg prodajajo?
Če greš samo po blago, ni pot tako poceni,....

(odgovor članu mikina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.10.2012 20:58:43   
mikina
"pri nas" v MS sem bila v dveh. Na kg nimajo, 1 m pa stane od 5 pa tja do 13€.

(odgovor članu gsatalema)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.10.2012 21:07:43   
enea
ma meni je to ful poceni blago,.. v NG v manufakturi imajo na meter tudi tam nekje do 13-15€/m,... sedaj je pa spet odvisno, koliko ga boš vzela, pa koliko km imaš do tja in nazaj,.. če imaš še kaj drugega za kupit, po mojem da se ti splača,..

(odgovor članu mikina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.10.2012 22:17:50   
ona
Jaz sem enkrat malo za firbec gledala tole blago v Ikei in se mi ni zdelo slabo,če boš pa kakšne vrečke delala,po mojem se ti splača it nabavt,seveda pa kot je Eneaa rekla,da če imaš glih pot tja,pol je ok,če ne bojo pa drage vrečke user posted image

(odgovor članu enea)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.10.2012 8:13:13   
gsatalema
V Mb je trgovina Lana in tam prodajajo blago na kg. Jaz sem tam kar nekaj kupovala in je ok kvaliteta, izbira, cene, vglavnem vedno se najde še preveč user posted image . Izvoli tel. 023322520 in jih kontaktiraj preden se pelješ v ikeo...

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.10.2012 8:15:50   
Tutan
Jaz dostikrat kupim tole blago po 1,99€ v Ikei - ponavadi imajo še kakšno dražje znižano na to ceno, pa dam potem kolegici zašit zavese, pa prevleke za povštre, pa prtičke - blago je super, nič se ne uniči.
Če grem kupit v SLO samo blago za zavese (jaz imam itak rada pisano, pa potem kombinacije rožice, črte, pike itn), me blago brez dela pride dražje, če kupim sešito zaveso?

(odgovor članu gsatalema)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.10.2012 9:11:41   
razglednica
Punce povejte mi kaj pa tisto blago, ki je zdaj kao moderno, rožice, ornament, tisti konci ki se prišijejo na obleke, tunike,....

cenovno mi je preveč dati 12-16 eur na 1 m, posebej če nimam denarja, v jskyju sem gledala pa pride okrog 6 eur in mi je tudi prevečuser posted image

(odgovor članu mikina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.10.2012 13:51:44   
ronja
Blago iz Ikee se meni zdi kvalitetno, delam iz njega tudi torbe in se prav fajn obnesejo. Odvisno kako daleč živiš - meni se iz Lj. ne splača it v Ikeo zato, če pa bomo šli kaj gor na obisk, pa bom vsekakor splanirala še Ikeo zraven.

razglednica, pri blagu iz yjsk pazi, ker večinoma ni čisti bombaž, ampak mešanice. Če te to nemoti (za torbe je bolj vseeno), super, če te pa moti (za otroške cotke) pa preveri prej, predno kupiš.

A kdo ve za diskontno trgovino z blagom na kg v LJ? Vem za Km, samo ima zdaj veliko manj tega, sploh potiskanih jerseyev skoraj ni. Bala je včasih mela veliko, zdaj pa redko kaj oblačilnega...

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu razglednica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.10.2012 14:50:18   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: ronja
A kdo ve za diskontno trgovino z blagom na kg v LJ?

vem da je bla včasih ena štacuna v btc, tam zadaj za uno rdečo stolpnico (na začetku), samo ne vem če je še..

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?