Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: glavica je premalo zrastla 6m 23.10.2012 8:54:04
|
|
|
|
tix
|
Živjo. Kakšno je odstopanje od "normale". Pri nas je šlo za kao preveliko glavo, ej vse skup brez veze, so nas poslali na cel kup preiskav in niso nič odkrili, nadaljne preizkave sem pa odklonila
|
|
|
|
RE: glavica je premalo zrastla 6m 23.10.2012 9:06:58
|
|
|
|
mamica deklicam
|
tudi moja hčerka je imela pri 6 mesecih obseg glavice samo 41cm. Pediater je paničaril in naju napotil v razvojno ambulanto. Tam sva bili, ko je imela 7 mesecev in ni bilo z njo nič narobe. V razvoju je še prehitevala. In sedaj, ko ima 21 mesecev, nič ne zgleda da bi bilo kaj narobe z njo. Rekla je naj bom pozorna, kako hitro raste. Pri nas v družini smo bolj majhni in verjetno je dobila te gene. Sem pa ravno včeraj zvedela od neke prijateljice, katere hčerka mora jemati rastni hormon, da če otrok v enem letu zraste manj kot 3,9cm, potem ga moraš prijaviti k zdravniku za žleze (endokri..., še napisat ne znam ). V razvojni mi je takrat opozorila, da naj bom pozorna kako hitro raste potem pri 2,3 letih. Jaz mislim, da ni nobenega razloga za paniko. Bodi edino mogoče bolj pozorna kako se razvija in na obliko glavice. Kako se močava na vrhu zapre.
|
|
|
|
RE: glavica je premalo zrastla 6m 23.10.2012 9:14:14
|
|
|
|
Tutan
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam tudi moja hčerka je imela pri 6 mesecih obseg glavice samo 41cm. Pediater je paničaril in naju napotil v razvojno ambulanto. Bolje, da pediater zastonj paničari, kot pa da ne paničari, pa bi bilo razvojno kaj narobe. Vsaj tako je moje mišljenje....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.10.2012 10:13:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: glavica je premalo zrastla 6m 23.10.2012 11:23:16
|
|
|
|
mamica deklicam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tutan IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam tudi moja hčerka je imela pri 6 mesecih obseg glavice samo 41cm. Pediater je paničaril in naju napotil v razvojno ambulanto. Bolje, da pediater zastonj paničari, kot pa da ne paničari, pa bi bilo razvojno kaj narobe. Vsaj tako je moje mišljenje.... saj se strinjam s tabo. Meni se niti ni zdelo nič narobe z mojo hčerko. Ima v genih, da je majhna in ni mi toliko jedla kot prva. Če celo življenje gledaš staro mamo, ki jih še 150cm ni dosegla, sploh nisi pozoren na to, da je otrok manjši kot so norme. Bom pa vseeno spremljala, če normalno raste. Tako da nisem zdravniku nič zamerila.
|
|
|
|
RE: glavica je premalo zrastla 6m 23.10.2012 11:25:38
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 eh, te mere... moj prvi se je rodil z glavico 39,5 cm, pa ni nihce kompliciral, nitit G, niti v P. seveda v veliki meri zato, ker so videli mojega mozija, ki ima res veliko glavo (brez pretiravanja, v vojski je edini okoli hodil z odpeto celado - ker enostavno niso imeli dovolj velike, da bi jo lahko zapel ). jao...če bi vedela kakšnega si zdaj predstavljam
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.10.2012 11:37:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.10.2012 14:41:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?