Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: začetek hranjenja - lahko dam bučo? 22.10.2012 8:53:25
|
|
|
|
Tutan
|
Jaz sem bučke kar hitro začela dodajat pri hranjenju - definitivno med prvimi stvarmi, ker so bile domače, sveže, vedno na voljo, v kombinaciji s korenčkom, jabolki, krompirjem, pa tak fin zosek se kasneje naredi k mesu. Za moje pojme - kar pogumno Razen alergenih stvari, se te smernice tako hitro menjajo, da vedno rečem, da je treba uvajat po zdravi pameti - 2, 3 dni eno stvar, mogoče kakšna kombinacija z že utečeno, pa bodo otroci z veseljem jedli. Ker tisti Fruteki so roko na srce, OGABNI :S
|
|
|
|
RE: začetek hranjenja - lahko dam bučo? 22.10.2012 9:15:06
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz sem tudi hitro dala bučo, Hokaidi bučo. Včasih samo, včasih zmešano s krompirjem. Še zdaj naredim pire s hokaidi bučo in jo obožujeta. Ti kar, nima kaj bit.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.10.2012 9:27:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: začetek hranjenja - lahko dam bučo? 22.10.2012 9:58:38
|
|
|
|
Paštetka
|
se lahko da že od 4. meseca naprej.
|
|
|
|
RE: začetek hranjenja - lahko dam bučo? 22.10.2012 10:41:12
|
|
|
|
SMT3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka se lahko da že od 4. meseca naprej. Ok,ampak a je res treba tako hitro začet dajat trdo hrano
|
|
|
|
RE: začetek hranjenja - lahko dam bučo? 22.10.2012 10:45:46
|
|
|
|
Tutan
|
IZVIRNO SPOROČILO: SMT3 IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka se lahko da že od 4. meseca naprej. Ok,ampak a je res treba tako hitro začet dajat trdo hrano Saj ni trda, je prekuhana in pretlačena Kot sem rekla - smernic je ogromno, vsako leto nagruntajo kaj novega (to vejo sploh mamice, ki imajo več otrok za povrsti - kar je bilo pri enem priporočeno, ni nujno, da je pri drugem). Za moje pojme - če otrok pri 4.mesecih nakazuje željo, da bi poizkusil, zakaj pa ne? Saj to gre za žličko ali dve, za mogoče kakšen nov okus. Drugače pa sem tudi jaz za uvajanje po 6.mesecu, naš prvorojenec je prvih par žlic pojedel šele po 8.mesecu (pa ne za to ker prej ni dobil, ampak ker prej ni želel, je bila ziza zakon).
|
|
|
|
RE: začetek hranjenja - lahko dam bučo? 22.10.2012 12:54:38
|
|
|
|
ronja
|
Treba vsekakor ni začet tako zgodaj, jaz nisem nikoli, pa je zaenkrat vse ok. Samo nekaterim se pač bolj mudi s to hrano, meni se ni, sem bolj ziheraš, zaradi svojih alergij...
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?