Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Javljanje spremembe na csd 17.10.2012 8:31:23
|
|
|
|
Doll
|
102. člen (obveznost sporočanja sprememb) Pogoji za pridobitev pravic po tem zakonu morajo biti izpolnjeni ves čas prejemanja pravic. Vsakdo mora sporočiti centru dejstva in okoliščine oziroma vse spremembe, ki vplivajo na priznane pravice, njihovo višino in obdobje prejemanja, v 8 dneh od dne, ko je taka sprememba nastala oziroma je zanjo zvedel. Spremembe, ki jih je treba sporočiti centru so: sprememba števila družinskih članov, zaposlitev ali izguba zaposlitve enega od vzdrževalcev družine, začetek opravljanja samostojne dejavnosti ali zaposlitev otroka po 15. letu starosti, namestitev otroka v rejniško družino ali drugo obliko institucionalnega varstva. Če se ugotovi, da so nastopile okoliščine, zaradi katerih bi bilo treba izdati drugačno odločbo o pravici oziroma odločbo o spremembi priznanja pravice iz tega zakona, center začne postopek po uradni dolžnosti.
|
|
|
|
RE: Javljanje spremembe na csd 17.10.2012 13:22:00
|
|
|
|
redrose
|
Ja saj glih za to gre.Jaz sem takoj sporočila, pa mi je rekla, da bodo to upoštevali šele, ko bom dobila nakazano zadnjo porodniško za september.In potem sem jo vprašala, kdaj pa bom potem jaz čutila to spremembo, ker mi potem pripada višji OD in za vrtec, ona pa ja to pa bo potrebno počakati, se ne ve točno.Da imajo polno dela in gre počasi.In da je sedaj konec leta in je itak vse pomešano :(
|
|
|
|
RE: Javljanje spremembe na csd 17.10.2012 13:59:04
|
|
|
|
Doll
|
ko oddaš vlogo oz. javiš spremembo moraš dobiti tudi odločbo. Si jo dobila?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?