|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vprašanje
8.9.2005 13:25:42   
bernarda1
Pozdravljene !
Sem v 33 tednu nosečnosti otrok pa je še vedno obrjen z nogicami navzdol.Zanima me ali je še kakšna možnost,da se bo obrnil navzdol.
Bernarda
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vprašanje
8.9.2005 13:33:00   
urška
moji prijateljici se je obrnil 10 dni pred porodom. meni se ni, sem pa tudi rodila v 36 tednu. je pa bil celo nosečnost obrnjen na gor. pa še nogice je imel stegnjene ob teleščku, tko da predvidevam da se ne bi tudi, če bi bla do konca noseč.a

(odgovor članu bernarda1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vprašanje
8.9.2005 13:41:10   
bobek05
Možno je baje do zadnjega dneva.. Jaz sem tudi v 33.tednu ugotovila, da je medenična vstava, potem pa niso več čakali. Rodila sem 17 dni pred PDP s CR, mi je pa porodničar rekel, da bi verjetno čez par dni rodila, ker je bil že v štartni poziciji ...

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vprašanje
8.9.2005 15:14:19   
Andy13
Bernarda, ravnokar sem prebrala odgovor dr. Pušenjaka na MON-u, da se lahko otrok obrne še tik pred porodom, načeloma se pa do 37 . tedna. Po tem času pa se odločijo za zunanji obrat.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vprašanje
8.9.2005 18:34:09   
SNOBRA
Urška, zakaj si rodila tako zgodaj, se ti je porod sam začel ali so se odločili, da ti naredijo CR ?

Tudi jaz imam tako situacijo; 34 teden, medenična vstava in nogice ob telesu. Upam, da se bo obrnil, imam pa še en ultrazvok v 36 tednu, če se ne bo do takrat obrnil, grem na zunanji obrat, če bo ta seveda možen in brez večjih tveganj.

Bobek05 so ti poskušali z zunanjim obratom obrniti otročka ali je bil tako velik, da so se odločili za CR in zakaj toliko pred rokom.

Pravijo, da se 60% otrok v taki vstavi rodi normalo in ni potreben CR.

Ima katera izkušnje z vaginalnim porodom ko je bil otrok v medenični vstavi?

Snobra

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Vprašanje
8.9.2005 19:06:22   
rumena
Bernarda 1 sem v enakem položaju kot ti, tako da še čakamo kako se bo odločil.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Vprašanje
8.9.2005 20:22:20   
bernarda1
Rumena boma pa skupaj čakali ,če se bosta najina pikeca/ci obrnili na glavico.Upajma na najbolše.

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Vprašanje
8.9.2005 20:45:57   
urška
men so v 33 tednu ugotovili da imam premalo plodovne vode in da je otroček premajhen za svojo starost. in mi je že takrat prof. Novakova rekla, da bo CR. pol sem bla pa en teden v bolnici in sem imela vsak dan več vode. pol so me pa domov poslal, pa sem na dva dni hodila na ctg pa uz. in pol je spet začela količina vode padat. na koncu 35 tedna so ugotovil še zastoj rasti, pol so me pa noter vzel in so me dal čez 2 dni na CR. nikol mi nobeden predlagau da mi otročka obrnej, ko sem pa enkratv mojega G vprašala, zakaj mi to ne bi nardil je pa reku, da je v Sloveniji samo en G, h kateremu bi me poslal, pa še ta je v penziji...
tko, da ne vem...jst sm pol ugotovila, da se najbrž ne bi mogu obrnt,ker je pač tko čudno ležal

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Vprašanje
8.9.2005 20:47:39   
urška
u bistvu so mi delal carski ker je bil moj lubek ful bogi in majhen in pol je še nehau rast, tko da so se bali, da ne bi prenesu normalnega poroda

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Vprašanje
10.9.2005 9:31:42   
Jessy
Meni se je dogajalo isto. Od 30. tedna naprej je vstrajno čičala na ritki in smo zamanj upali, da se bo obrnila. Pri prvorodkah se imajo čas obrniti nekako do 36. tedna, potem pa lahko greš na zunanji obrat. Jaz sem šla, vendar mi ga niso niti začeli izvajati, saj sem tisti dan dobila popadke in sem šla lepo nazaj domov.
4 dni pred PDP smo rodili s CR - dogovor vnaprej. Med CR so ugotovili, da je bila nožna vstava, čeprav so še dan pred CR na UZ zagotovili, da je čista medenična - HALOOO???!!!

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?