|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   6.dan-jok
8.9.2005 12:35:36   
elizabeta p
Danes sem Leona peljala v vrtec in me je že po poti hecal, da bi šel on z mamico na igrišče. Ko sva prišla noter v vrtec, pa se je začel k meni stiskat da gre on k mamici in potem se je jokal, vzgojiteljica pa ga je potem tolažila. Do sedaj ni nikoli jokal, le spraševal je zame, ko sem šla. So mi pa povedali, da imajo nekateri krizo šele po 14 dnevih.
Imam pa še en problem. Že dolgo časa spi celo noč, razen če je žejen ponoči hoče pit in potem nazaj zaspi. Zdaj pa se že ene 3 dni ponoči zbuja in hoče iti k meni pa se crkljat, potem spet v svojo posteljo pa k meni... Verjetno me pogreša čez dan in hoče ponoči nadoknaditi. Ali ima še kdo take probleme. kako ukrepati?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   6.dan-jok
8.9.2005 12:43:24   
Anonimen
Ja, nekateri otroci res doživljajo krizo šele po tem, ko ugotovijo, da gre zares. Torej od začetka, par dni, se igrajo, jim je vse novo, ko pa poštekajo, da gre zares, da bo vsak dan tako, je pa hudo. Mapak prebrodejo tudi to. Zelo malo je takih, ki nimajo nikoli krize. Naš jo ima še letos malo, pa je že tretje leto v vrtcu, ampak ker je nova vzgojiteljica, ni tako, kot je bilo.

Jaz mislim, da ga bo minilo...ne itak ga bo minilo, je pa hudo zate in zanj. Ne mu pokazat tega, torej da ti je hudo, ko ga oddaš, o vrtcu mu govori samo pozitivno, pa o prijateljčkih, pa o vzgojiteljicah...skratka vse lepo in se bo navadil

Tole ponoči je pa res skoraj zagotovo od vrtca. Nemara se boji, da ga boš spet "kje pustila" in potem se stiska in crklja. Veš kaj, ti ga kar stiskaj, naj čuti da ga imaš rada, naj čuti varnost in toplino, še prehitro se bodo nehal crkljat pa stiskat...upam, da ne pride kmalu še ta dan.

(odgovor članu elizabeta p)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   6.dan-jok
8.9.2005 14:03:56   
PBJ
Res ga bo minilo.Ker se v službi s tem pogosto sočam, takšne krize ponavadi minejo.Pri nekaterih pa trajajo malo dlje.
Svetujem ti, da se mu res posvetiš, ko si z njim in ko bo iskal tvojo bližino...

lp in fantku pa čim več lepih izkušenj v vrtcu.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   6.dan-jok
8.9.2005 20:57:27   
BARBARA R.
Za nas je sedaj mimi en teden uvajanja. Prvi dan je bilo seveda najlepše. Kot pravi al bina, po določenem času jim je jasno kako in kaj in jim je zato težje jit. Pri Kristini ni večjih težav, je pa res, da jo zbujajo nočne "more" in v spanju kliče vzgojiteljico. Čez dan je pa vse o.k.

Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?