uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Vsaka mama bo zagovarjala, da je najbolje za njene otroke tisto kar jim lahko nudi hehe, ni čisto tako. Mislim, da bi bilo boljše, če bi imeli eno ogromno dnevno/otroško sobo, kjer bi se lahko igrali, pa še (vsaj) 2 spalnici zraven, da bi lahko posebej uspavala malega in njiju in to ne bi bilo v "dnevni sobi"... Tako imamo pač malo združeno, pa tudi otroška soba ni niti približno tako velika, kolikor se mi zdi, da bi bilo najboljše za nijh... Ampak j* ga, reci bankam, da naj prodajo svoja stanovanja ali pa vladi, da nam zviša plače . Vseeno pa se mi zdi, da zdaj ne bi želeli spat ločeno - glede na to, ad na morju to možnost imata, pa ni šans, da bi jo izkoristili - v bistvu sta se odločili, da bosta spali NA ISTI POSTELJI! Tako da... dokler sta tako mali še vedno mislim, da je boljše več prostora na tleh in manj sten, kasneje pa je boljše več zasebnosti in manj prostora, ker se takrat drugače igraš, navadno bolj za mizo;). Kot rečeno . Vsak ima svoj primer in vsak ve, da je to najboljše. Mi smo bili trije in smo imeli vsak svojo sobo. Če vprašaš mojo mamo je to super, ker nas je lahko izolirala, ko smo bili bolni ( en pljučnico, en drisko)..., vsak je od malega skrbel za svojo sobo, ni bilo prepiranja kdo je pustil nered za seboj...imela je večji pregled nad cotami, stvarmi.... ko je mene uspavala, ni motila drugih dveh , no motila sem jih verjetno jaz , ko je bil najstarejši goden za pupe, je lahko katera prespala , ne da bi druga dva morala s hiše. .. Smo se pa otroci kakdarkoli obiskovali v sobah - ko je to vsem trem odgovarjalo. Če njo vprašaš, ne bi imela treh otrok , če nebi imela dovolj prostora . Katera ima zdaj prav? Po mojem obe, ti in ona. Vsak za svoj primer. Zato pravim, da je za vsako mamo najbolje tisto kar lahko nudi otrokom.