|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Varnostni pas v avtu!
8.9.2005 9:54:17   
Morgaine
Mene pa zanima ali ste vse v avtu vedno pripete z varnostnim pasom? Zdaj ko je trebušček večji, zna biti to zelo neprijetno, vsaj zame.
Pa še to me zanima, do katerega meseca ste vozile same?

Lepo se imejte in pazite nase!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
8.9.2005 10:25:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Morgaine)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Varnostni pas v avtu!
8.9.2005 11:51:49   
NinaŠ
Ja nujno pripeta - tko kot je rekla Bagi, pas pač naštimam pod trebuhom in to je to.
Sama sem pa v prvo vozila do konca (še v por. bi se sama peljala, če mojga ne bi bilo takrat doma) - en dan pred porodom sem v zadnjo sedela za volanom, ko sem šla še na obisk k stari mami in tud sedaj imam tak namen.

LP

(odgovor članu Morgaine)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Varnostni pas v avtu!
8.9.2005 12:15:54   
arielca
Vedno pripeta! Tut če se peljem samo par minut ali pa če sem samo sopotnica.
Problem s pasom pa rešim tako kot BAGI in NinaŠ; dam ga pod trebuh pa je.

Zaenkrat vozim brez težav in dokler bom lahko, bom sedela za volanom.

(odgovor članu Morgaine)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Varnostni pas v avtu!
8.9.2005 12:45:21   
Teni_
Tudi jaz sem vedno pripeta, pa če se peljem 2 m. Se avtomatsko vedno pripašem. Nazaj se ne rabim kaj dosti obračat, ker peljem na ogledala, razen, da pač pogledam, če ni nobenega zadaj. Bom verjetno tudi vozila kar do konca. V prvi nosečnosti pa nisem kaj dosti vozila, ker sem redko šla sama kam. Lp,Mojca

(odgovor članu Morgaine)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Varnostni pas v avtu!
8.9.2005 13:13:47   
mami-meri
Jaz sicer se nimam tako velikega trebuscka, a se vseeno zgledujem po prijateljici in sicer: predno se vsedem v avto pripnem varnostni pas, nato potegnem zgornji del in se vsedem, tako da na delu pasu, ki gre sicer cez trebuh sedim pripeta pa sem z diagonalnim delom in me tudi ni strah ce bi se slucajno zategnil in bi tako morebiti poskodoval otrocicka. Pac en predlog, je pa pomembno da smo pripete, vsekakor.

Lep dan vsem
Marusa

(odgovor članu Morgaine)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Varnostni pas v avtu!
8.9.2005 15:17:56   
Andy13
Jaz se takoj, ko vstopim v avto, pripnem. To mi je kar v navadi. Ko sem sopotnica me pas bolj moti, vendar sem vseeno pripeta. Sedaj sem noseča 28 tednov in mislim, da bom vozila dokler bom lahko, upam, da do konca.

(odgovor članu Morgaine)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Varnostni pas v avtu!
8.9.2005 16:10:39   
kati1
ojla

sem vedno pripeta ... sem pa kak teden dni nazaj nehala vozit ... enostavno čutim, da nisem OK (mam prenizek pritisk) ... ziher je ziher

(odgovor članu Morgaine)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Varnostni pas v avtu!
9.9.2005 11:52:34   
Ezi
Jaz tudi tako kot mami-meri.
Je zelo praktično, komot, pa mislim, da tudi varno.
Avto sem vozila zelo dolgo, ampak mi je bilo na koncu že prav mučno ...

(odgovor članu Morgaine)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Varnostni pas v avtu!
9.9.2005 12:18:04   
JASNA D
Tudi jaz sem obakrat prakticirala tako kot mami-meri, vozila pa sem do konca.

Jasna

(odgovor članu Morgaine)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Varnostni pas v avtu!
10.9.2005 9:34:39   
Jessy
Vedno pripeta, saj mrtva mamica nič ne koristi otročičku. Otročiček je dobro zavarovan v trebuščku, le pas si potegni pod trebuh, zgoraj pa nad trebuh, pa bo.
Vozila sem še 1 dan pred porodom.

(odgovor članu Morgaine)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?