inna7
|
ja ronja se popolnoma strinjam, vsi smo in bodo kakal v pleničke, smo se in se bodo zbujali ponoči... sem že šla 1x skozi vse to, pa mi ni težko, pa gled na to da sem imela dolg porod,skoraj 12 ur, me ni ustavilo, ja na začetku sem si rekla, nobenega več, a s časom sem ugotovila,da je imeti otroka le čudovita stvar, no zame, moja je veliko spala ponoči, ampak večina otrok se zbuja ja, tudi meni je blo včasih težko vstat, to pa zato ker je oče otroka spal kot top, ni dajal zanimanja za otroka, že on ne, potem pa naletim še na mino, ki zopet ne želi... že oče mojega otrokani hotel še enega, že takrat sem si ga želela, tri leta po porodu sem celo mislila da sem noseča- z bivšim seveda, ker sem si tako močno želela, a je bil test negativen. No naj še to povem, da sem po 4 mesecih rojstva svojega otroka zanosila, a žal nobene podpore očeta otroka, rekel je da otrok ni njegov, a to nikakor ni bilo res, ni si ga želel, čeprav sva planirala dva,sama pa sem že kmalu po rojstvu prvega otroka žal spoznala, da to ni to. Ker ni bilo pravega odnosa in ljubezni, sem se odločila, da splavim, ker sem se odločila za ločitev. No po 4 letih mi je le uspelo, da sem zbrala pogum in zapustila parterja, saj nič ni šlo skupaj in odnos se je zelo ohladil. Upala sem da spoznam moškega, ki si želi družine, otrok z mano. Zato imam mogoče tako močno željo, in kako naj čas zavrtim nazaj, in si ga povrnem, tega nerojenega otroka? Ne morem, ne... če bi imela dva tudi jaz ne bi imela želje po še enem, razen če bi spoznala nekoga, ki želi imeti. Kot recimo moja prijateljica-ce, od njih ima veliko po dva od prej in še enega z novim. Velika težava je v tisti neodkritosti, mojega parterja do mene, na začetku bi lahko dal jasen NE in jaz bi itak, iskala dalje, najbolj zanimivo je to, ker sem imela stik s precej fanti brez otrok, sem si dopisovala, se spoznavala, on pa je bil doma v moji okolici in seveda me je lahko velikokrat videl. Takrat sem delala v trgovini in je prihajal tja, mi pošiljal smse, bil je kar pogosto pri meni, zato sem nekako odpikala ostale, ker se je med nama razvila močna čustvena in fizična privlačnost, ki traja še danes, po dveh letih...je pa nefer to, ker mi je na začetku prikrival on bi lahko razumel tudi mojo zgodbo, jo pozna, lahko bi me vprašal ali želim otroke, stara sva dovolj da se pogovarja takšne stvari, a tudi on je imel nekaj slabih poskusov z ženskami, zame pa je spoznal da sem tista prava, zato je resno zagrabil. In kaj sva dosegla? Trma je huda stvar ja... je pa res da sem gonilna sila, če temu lahko rečem jaz, sem zelo prilagodljiva, tudi on ni popoln, kot jaz seveda, a mu pogledam skozi prste, temu se reče- ljubezen
|