|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vnetje po odnosu
27.9.2012 18:49:08   
FLASK_A
Vnetja s pekočim in srbečim občutkom se pri partnerju skoraj redno pojavljajo, vsaj 1x na dva meseca... Tudi če sem sama ok... Kaj lahko naredim sama da temu ne bo tako, stvar je kar moteča za oba...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vnetje po odnosu
27.9.2012 18:54:18   
pelin
Ti si morda že ok, vendar on ni...in potem ob odnosu z njim spet ti nisi in potem se ti zdraviš on pa ne...če ima eden vnetje ga ima njegov spolni partner skoraj zagotovo tudi po spolnih odnosih...morata se zdraviti oba, če ne je brez haska...oz. vodi vse skupaj v začaran krog...ti sama ne moreš narediti nič...to morata poštimat oba...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.9.2012 18:56:39   
Anonimen
Oba k zdravniku in tudi oba lulat po spol. odnosu

(odgovor članu pelin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.9.2012 19:03:31   
FLASK_A
On se tudi zdravi. Mogoče pa je varjanta da se nikoli nisva oba čisto do konca pozdravila- ali eden ali drugi...

Sam če je pa vmes en mesec vse ok in sva oba vredu... ne razumem v čem je finta?

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.9.2012 19:11:01   
pelin
Po moje tudi zna biti to in enostavno prenašata zadevo iz enega na drugega...drugače pa je lahko eden prenašalec tudi tako, ko je na videz čisto vredu oz. nima nobenih simptomov vnetja...tako, da se morata ob vnetjih in podobnih zadevah , ki se takole ponavljajo res oba naenkrat in do konca zdraviti...po bližnjici ne gre...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.9.2012 19:22:26   
FLASK_A
Jojj jaz bi bližnjicooo :) :)

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
27.9.2012 20:17:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
27.9.2012 20:18:51   
uškinamama
Tretjega ali tretje ni vmes?

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.9.2012 20:37:24   
tix
Tudi jaz sem imela s tem težave. Je pa pomagalo da sem se šla takoj po odnosu umit

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.9.2012 21:02:50   
diana 28
Meni zelo pomaga tista krema od Dr. Gorkič VITAGYN C. Poskrbi za kislost v nožnici. Meni je zelo pomagalo, še posebej proti srbečici.user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.9.2012 21:03:01   
TomTaylor

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

ma, prav enako sem pomislila.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.9.2012 7:45:12   
FLASK_A
Ne bom rekla da ni možno...

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.9.2012 16:34:46   
zelda35

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

ma, prav enako sem pomislila.

Podpišem.

Je pa tudi možno, da se te glivice staknejo tudi tam, kjer se uporabljaj skupni WC (podjetja, tovarne, javni WC) in pa tuš kabine (ponavadi v tovarnah)...no, vsaj tak problem sva imela midva z možem, trajalo je pa kar precej časa, da sma našla vzrok...sem ga že imela na sumuuser posted image revček.
No, dokler nisma našla pravega vzroka...od takrat naprej pač pride domov včasih kot dimnikarček, zato je njegova prva pot doma pod tuš. Je pa postal tudi skrajno previden pri uporabi skupnega wc-ja.

In težav ni več.

Neposredna povezava do sporočila: 13
30.9.2012 16:53:59   
Aninchy
jao, kolk časa se jst nism glivic znebila... user posted image sicer moj ni imel problemov, jst pa kr... glejta, da se bosta umivala pred in po spolnem odnosu (tudi v ustih je ogromno bakterij), ful pomembno je tudi, da uporabljata vsak svojo brisačo... In pa da se dasta mal "v karanteno", da se razpučeta - ponavadi ženske s svečkami in kremo, moški pač samo kremo. Midva sva imela kar canesten, pa je pomagalo.
Če je vmes kaka tretja oseba, pol pa še njo/njega povabita na "zdravljenje" user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu zelda35)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.10.2012 21:18:24   
TomTaylor
V bistvu. Najprej pojdi h ginekologu sama. Tam ti bo dal navodila, zdravila in tudi tablete za partnerja. Pri nama je bilo tako.

In ja. V ustih je "svinjarija"...naprej se pa razumemo ane? user posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.10.2012 10:58:27   
liliana
Jaz pred porodom nikoli nisem imele probleme z glivicami.....po porodu pa dvakrat (prvič ne vem kako, drugič pa od bazena, ko se enkrat nisem takoj preoblekla v sveže kopalke).....seveda je dvakrat bil okužen tudi mož (tretjega ni bilo vmesuser posted image )

In ko sem imela glivice prvič, je peklo med in po spolnem odnosu svinjsko....najprej sploh nisem vedela kaj mi je....in takrat se še canesten svečke niso dobile brez recepta....so mi pa sestre pri ginekologu 3 mesece govorile (ker za tako banalnost kot je glivično vnetje itak ne moreš takoj k ginekologuuser posted image ), naj se le s canestenom oba maževa jaz pa si naj vitgyn C vbrizgavam....seveda ni nič nič pomagalo....

Tako da meni so obakrat pomagale canesten svečke, ki se danes že dobijo brez recepta, mož se je mazal s canesten kremo in kakih 10 dni sva bila pač na seksualnem postu.....da sva se oba do konca pozdravila......ker pri vnetjih je ravno ta problem, da se eden do konca ne pozdravi in potem nikoli ni kraja temu......

Neposredna povezava do sporočila: 16
26.11.2012 14:36:08   
nastji
Hej. Je pri vnetju tudi kdaj kri? Nevem ali je to menstruacija ali vnetje.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?