Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pozabljena kontracepcija 26.9.2012 12:15:40
|
|
|
|
panineve
|
a to ti resno sprašuješ? kontracepcije naj se ne bi nikoli pozabilo oz. če se zgodi, se jo tisti mesec kombinira še s kakšno drugo zaščito.
|
|
|
|
RE: pozabljena kontracepcija 26.9.2012 12:35:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja v teoriji res, v praksi pa gre načeloma tudi drugače. Sicer pa resno ja.
|
|
|
|
RE: pozabljena kontracepcija 26.9.2012 12:48:47
|
|
|
|
Anonimen
|
če bi jo jaz samo enkrat pozabila, bi najverjetneje zanosila tisti mesec.
|
|
|
|
RE: pozabljena kontracepcija 27.9.2012 8:27:31
|
|
|
|
Anonimen
|
No, sej to da bi zanosila me sploh ne sekira, imam vse pogoje izpolnjene (bomo pa velika družina ) Samo me res zanima, kako površna mora biti uporabnica, da zanosi. Ko sem nameravala drugič zanositi, mi po prenehanju jemanja kontracepcije tri mesece ni uspelo. Zato nekako ne verjamem, da bi lahko po eni pozabljeni tableti zanosila.
|
|
|
|
RE: pozabljena kontracepcija 27.9.2012 16:59:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Hm, dokaj naivno razmišljanje... 1. Dovolj je ena pozabljena tabletka... Še z rednim jemanjem je 1% možnosti, da zanosiš. 2. Če ti je enkrat ratalo v tretjem mesecu, to ne pomeni popolnoma nič - lahko ti naslednjič v prvo, lahko pa po sedmih letih. Aja pa nekaj me zanima - če želiš zanositi, zakaj enostavno ne prenehaš s tabletkami? A jih tvoj šteje, če jih res ješ? Navsezadnje ni ravno idealno za zarodek, da začenja svoj razvoj v takih pogojih...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?